این در حالی است که هنوز تردد در سطح شهرها به حالت یک وضعیت قرمز در نیامده است و اصناف نیز نصفه و نیمه باز هستند.
به گزارش ایسنا، در این شرایط و با نزدیک شدن به ایام پایان سال، مسئولان بهداشتی خوزستان از مردم میخواهند حداقل خودشان، خودشان را قرنطینه کنند.
دبیر شورای سلامت اهواز مطرح کرد
اهوازیها دو هفته آخر سال، خودشان را قرنطینه کنند
دبیر شورای سلامت اهواز با اشاره به گردشهای غیر ضروری در سطح شهر، گفت: این روزها، آرزوی ما این است که خیابانها و کوچههای اهواز را خلوت ببینیم؛ از مردم خواهش میکنیم دو هفته پایانی سال را در خانه بمانند تا خودقرنطینگی ایجاد شود.
دکتر مهران احمدیبلوطکی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: بیش از ۵۰ درصد گردشهای روزانه در معابر و سطح شهر، غیر ضروری است و از کجا معلوم این افراد که در خیابان میچرخند، آلوده و ناقل نباشند؟
وی افزود: ما در حال تلاش و بیماریابی هستیم اما زمانی که بیماران را رصد میکنیم میبینیم که بیمار در منزل نیست و قرنطینه را رعایت نکرده است.
دبیر شورای سلامت اهواز با بیان اینکه راهاندازی کمپین "در خانه میمانم" ضروری است، گفت: این روزها، آرزوی ما این است که خیابانها و کوچههای اهواز را خلوت ببینیم؛ از مردم خواهش میکنیم دو هفته پایانی سال را در خانه بمانند تا خودقرنطینگی ایجاد شود.
وی بیان کرد: فشار زیادی بر کادر بهداشت و درمان وارد شده است و خواهش میکنیم مردم همکاری بیشتری داشته باشند تا گرفتار کرونا و بیمارستان نشوند.
معاون اورژانس پیشبیمارستانی علوم پزشکی اهواز خبر داد
ابتلای تاکنون ۷۰ نفر از پرسنل اورژانس علوم پزشکی اهواز به کرونا
معاون فنی اورژانس پیشبیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از ابتلای تاکنون ۷۰ نفر از پرسنل اورژانس به کرونا در شهرهای تابعه این دانشگاه خبر داد.
نادر سلطانی با اشاره به فعالیت ۱۷۰ پایگاه اورژانس در سطح استان خوزستان، اظهار کرد: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون، حدود ۸ هزار و ۹۰۰ بیمار توسط فوریتهای پزشکی خوزستان جابهجا شدهاند.
به گزارش ایسنا، وی افزود: یک هزار و ۸۵۰ مورد یعنی حدود یکچهارم موارد جابهجایی، مربوط به پیک سوم (پیک فعلی) است بنابراین باید مردم از وسعت درگیری که در این پیک رخ داده است، آگاه باشند.
سلطانی تصریح کرد: تقریبا تاکنون ۷۰ نفر از پرسنل اورژانس در شهرهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به کرونا مبتلا شدهاند و خوشبختانه تقریبا همه رو به بهبود هستند.
معاون فنی اورژانس پیشبیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: تاکنون مشکلی از سوی شهرستانها در زمینه جابهجایی بیماران مخابره نشده و همه بیماران خدمات لازم را دریافت میکنند و جابهجاییها به موقع انجام میشود.
وی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت میکرد، افزود: تمام تجهیزات لازم اعم از اکسیژن مورد نیاز و وسایل حفاظتی نیز به اندازه کافی وجود دارد.
این خبر تکمیل میشود