رکنا: تغذیه در افراد 40 سال به بالا بسیار مهم است.
به گزارش رکنا، به گفته متخصصان، تغذیه افراد در هر دهه از زندگی باید به شکل زیر باشد:
تا ۱۲ سالگی: هیدراتاسیون و مواد مغذی متنوع
۱۲ تا ۲۰ سالگی: کلسیم، امگا ۳ و آهن برای دختران
دهه ۲۰ و ۳۰: تاکید بر پروتئین گیاهی
دهه ۴۰ و ۵۰: غذاهای تخمیر شده
دهه ۶۰ و ۷۰: تمرکز بر وعدههای غنی از مواد مغذی
۸۰ به بالا: هیدراتاسیون و فیبر.
منبع خبر "
رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.