نقش کارشناسان تغذیه بیمارستان‌ها در کنترل کرونا

مشرق نیوز پنج شنبه 21 اسفند 1399 - 04:03
مسئول تغذیه بیمارستان بهارلو، بر اهمیت نقش کارشناسان تغذیه در دوران پاندمی کرونا تاکید کرد.
نقش کارشناسان تغذیه بیمارستان ها در کنترل بیماری کرونا

به گزارش مشرق، سمانه محسن آبادی مسئول تغذیه بیمارستان بهارلو گفت: در دوران پاندمی کرونا وظیفه کارشناسان تغذیه در حیطه‌های کنترل و پیشگیری از شیوع بیماری کرونا با رعایت تمامی موارد بهداشتی و ارائه خدمات غذایی به بهترین شکل انجام شد.

بیشتر بخوانید:

چرا آمار کرونا در برخی کشورهای منطقه پایین است؟

کارشناس ارشد تغذیه افزود: با توجه به پاندمی کرونا، وظیفه ما کارشناسان تغذیه در حیطه‌های کنترل و پیشگیری از شیوع بیماری با رعایت تمام موارد بهداشتی و کسب تجربیات و به روز رسانی اطلاعات در زمینه مشاوره تغذیه بیماران و همچنین ارائه خدمات غذایی به بهترین شکل در این دوران سنگین‌تر از قبل شد.

بیشتر بخوانید:

تغذیه سالم چگونه از ابتلا به کرونا پیشگیری می‌کند

وی گفت: با توجه به تجربیات فعلی و فشار کاری جسمی و روانی همکاران بنده و اهمیت خدمات و امور تغذیه در بیمارستان‌ها، مهم‌ترین موضوع جذب نیروی تغذیه و بعد از آن نیز ایجاد انگیزه و نشاط کاری برای همکاران است.

مسئول تغذیه بیمارستان بهارلو افزود: همچنین، آنچه می‌بایست بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد، بازسازی و تجهیز فضای آشپزخانه بیمارستان‌ها است.

منبع: مهر

منبع خبر "مشرق نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.