سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود

خبرگزاری مهر چهارشنبه 10 اردیبهشت 1404 - 13:42
مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر لزوم اولویت دادن به سلامت مردم در تصمیم‌گیری‌ها تأکید کرد و نسبت به پیامدهای تصمیمات اقتصادی غیرکارشناسی در حوزه غذا هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، عبدالعظیم بهفر، در همایش مدیران نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی کشور، گفت: سلامت غذایی جامعه نباید فدای ملاحظات اقتصادی شود. آثار برخی تصمیمات نادرست ممکن است سال‌ها بعد با شیوع بیماری‌های مزمن و هزینه‌های درمانی سنگین، خود را نشان دهد.

وی با تأکید بر اهمیت ارتقای فرآیندهای نظارتی افزود: بهره‌گیری از روش‌های نوین و فناوری‌های روز باید جایگزین شیوه‌های سنتی و ناکارآمد شود تا بتوان ایمنی غذا را با دقت و سرعت بیشتری پایش کرد.

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی همچنین خواستار توجه بیشتر مسئولان به هشدارهای علمی شد و گفت: اگر به سلامت، نه به‌عنوان هزینه بلکه به‌عنوان سرمایه نگاه می‌کردیم، بسیاری از بیماری‌های امروز قابل پیشگیری بودند.

بهفر از مدیران غذا در دانشگاه‌ها خواست تا با تعامل مؤثر با مسئولان محلی و ملی، نقش فعالی در کاهش آثار تصمیمات غیرکارشناسی ایفا کنند و صدای تخصصی حوزه سلامت غذا را به گوش سیاست‌گذاران برسانند.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

بیشتر بخوانید