به گزارش خبرگزاری مهر، سیدمحسن صادقی، در نشست با معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه جامع علمیکاربردی کشور و هیأت همراه، با بیان اینکه این دانشگاه از ساختاری متفاوت و کاربردی برخوردار است، گفت: دانشگاه جامع علمیکاربردی بهعنوان دانشگاهی مهارتمحور و صنعتگرا، ظرفیتی ممتاز و متمایز نسبت به سایر دانشگاههای کشور دارد که باید به درستی از آن بهره گرفته شود.
وی با اشاره به ساختار منعطف و نزدیک این دانشگاه به نیازهای بازار کار و صنعت، افزود: ضروری است با تدوین یک برنامه راهبردی جامع، متناسب با نیازهای واقعی صنایع استان و کشور، زمینه تعامل دوسویه میان دانشگاه و صنعت بیش از پیش فراهم شود.
استاندار زنجان همچنین با تأکید بر نگاه بینالمللی به مقوله آموزشهای فنی و حرفهای، خاطرنشان کرد: بر اساس نیازسنجیهای انجام شده در کشورهای حاشیه خلیج فارس، امکان تربیت نیروی انسانی فنی و متخصص برای اعزام به بازار کار بینالمللی وجود دارد و دانشگاه علمیکاربردی میتواند نقش محوری در این زمینه ایفا کند.
نماینده عالی دولت در استان زنجان با اعلام آمادگی کامل استانداری زنجان در حمایت از توسعه آموزشهای مهارتی، تصریح کرد: استان زنجان آماده است تا با همکاری دانشگاه علمیکاربردی، گامهای مؤثری در راستای تربیت نیروی کار توانمند و موردنیاز بازارهای بینالمللی بردارد.
در ادامه این نشست، دکتر خلیلی، معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه جامع علمیکاربردی کشور، ضمن قدردانی از حمایتهای استاندار زنجان، از آمادگی این دانشگاه برای توسعه آموزشهای مهارتی مسئلهمحور در استان خبر داد و گفت: دانشگاه علمیکاربردی میتواند با تکیه بر تجربه، ساختار منعطف و بهرهگیری از ظرفیت مراکز علمی و صنعتی استان، خدمات آموزشی مؤثر و هدفمندی ارائه دهد.
وی با اشاره به برنامهریزی برای ایجاد برجهای فناوری تخصصی در حوزههایی چون شرکتهای دانشبنیان و صنایع غذایی افزود: برگزاری دورههای کوتاهمدت مهارتی در راستای نیازهای استان زنجان، از دیگر برنامههای دانشگاه جامع علمیکاربردی است که میتواند در کاهش مشکلات اشتغال و ارتقاء بهرهوری نیروی انسانی مؤثر واقع شود.