به گزارش رکنا، طرز تهیه کیک دورنگ به شرح فیلم است.
کره ۲۰۰ گرم
شکر یک و یک سوم پیمانه (۲۵۰گرم)
تخم مرغ ۴ عدد
شیر یک سوم پیمانه
آرد ۲ و دو سوم پیمانه(۳۲۰ گرم)
بیکینگ پودر یک ق.سوپخوری(۱۰گرم)
پودر کاکائو یک چهارم پیمانه (۲۵گرم)
شیر ۲ قاشق سوپخوری
کره نرم شده را همراه شکر ۵ دقیقه با همزن بزنید تا سبک و کرمی بشه.
تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و هر کدوم رو ۳۰ ثانیه بزنید.
نصف آرد و بیکینگ پودر که از قبل با هم مخلوط و الک کردید را اضافه کنید.
در حد چند ثانیه بزنید.
یک سوم پیمانه شیر را اضافه کرده
سپس بقیه آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید.
فقط در حد یکدست شدن با همزن بزنید.
حالا بوسیله ترازو وزن مواد رو اندازه بگیرید
و نصف مواد را داخل قیف بریزید.
پودر کاکائو و ۲ قاشق شیر را به بقیه مواد اضافه و در حد یکدست شدن مخلوط کنید.
مواد شکلاتی را نیز داخل قیف دیگری بریزید.
حالا مواد رو به شکل دلخواه داخل قالب حداقل ۲ لیتری (معادل ۸ پیمانه) بریزید.
درون فر ۱۸۰ درجه از ۱۵ دقیقه قبل گرم شده
حدود ۴۵ دقیقه بپزید.