این افزایش چشمگیر عمدتا مدیون رشد فروش مدلهای برقی بوده است. به گزارش رویترز، آئودی همچنان پیشبینی سالانه خود را حفظ کرده و انتظار دارد درآمدش در سالجاری بین ۶۷.۵ تا ۷۲.۵ میلیارد یورو باشد که نسبت به ۶۴.۵ میلیارد یوروی سال گذشته افزایش قابلتوجهی خواهد داشت. حاشیه سود عملیاتی این شرکت نیز بین ۷ تا ۹درصد پیشبینی شده است. این شرکت آلمانی تاکید کرده که اثرات تعرفههای وارداتی آمریکا هنوز در این پیشبینیها لحاظ نشده است.
همچنین پیامدهای توافق اخیر میان مدیریت و شورای کارکنان نیز در این آمار منظور نشدهاند. یورگن ریترزبرگر، مدیرعامل آئودی، در جمع خبرنگاران اعلام کرد این شرکت امسال درباره راهاندازی خط تولید در آمریکا تصمیمگیری خواهد کرد و افزود: «تمرکز ویژهای بر تولید خودروهای برقی در بازار آمریکا خواهیم داشت.» گرچه تحویل جهانی خودروهای آئودی در سه ماهه اول ۳.۴درصد کاهش یافته، اما فروش مدلهای برقی این شرکت با رشد چشمگیر ۳۰.۱ درصدی همراه بوده است.
در آمریکای شمالی، بهجز مکزیک، تحویل خودرو ۲.۱درصد افت کرده و به ۴۸هزار و ۵۹۹ دستگاه رسیده که علت آن ارتقای قریبالوقوع بسیاری از مدلهاست. بازار چین نیز با افت ۷درصدی به ۱۴۴هزار و ۴۷۱ دستگاه رسیده که ناشی از رقابت فشرده در این کشور است. همانند دیگر خودروسازان اروپایی، آئودی نیز از تعرفههای جدید آمریکا آسیب دیده است. این تعرفهها احتمالا قیمت خودروها را هزاران دلار افزایش خواهند داد و صنعت خودرو را که پیشتر با هزینههای بالا و رقابت فزاینده دستبهگریبان بود، با چالشهای بیشتری مواجه خواهند کرد. آئودی فعلا بازار آمریکا را از طریق کارخانهای در سنخوزه چیاپای مکزیک تامین میکند که بیش از ۵هزار کارمند دارد و مدل پرطرفدار Q۵ را تولید میکند.