جزائی افزود: متهم در دادگاه کیفری یک استان مرکزی بهطور رسمی به قتل عمد محکوم گردید و به قصاص نفس حکم داده شد. این حکم پس از فرجامخواهی، در دیماه سال ۱۴۰۲ توسط دیوان عالی کشور تأیید و قطعی شد.
وی تصریح کرد: پدر و مادر مقتول که به عنوان اولیای دم درخواست اجرای حکم قصاص داشتند، پیش از اجرای این حکم با تلاشهای پیدرپی مسئولان قضایی شهرستان شامل رئیس زندان و اعضای شعبه دهم شورای حل اختلاف مستقر در زندان ساوه، پس از صحبتهای طولانی تصمیم به گذشت گرفتند. آنها با توسل به امام رضا (ع) و با همراهی «پویش به عشق امام رئوف میبخشم»، از حق قصاص خود صرفنظر کردند و گذشت بدون قید و شرط خود را اعلام نمودند.
حجتالاسلام جزائی در ادامه تاکید کرد: گذشت از حق قصاص اجر بزرگی را از سمت خداوند متعال به همراه دارد. صبر و پاداشی که خداوند به خانوادههای مقتول اعطا میکند، میتواند مرهمی باشد بر زخمهای عاطفی آنها. وی افزود: بخشش از حق قصاص، تصمیمی کاملاً اختیاری است و هیچکس حق تحمیل آن به خانوادهها را ندارد، اما همانطور که در قرآن کریم به گذشت توصیه شده، این اقدام برکات زیادی به همراه خواهد داشت و پاداش الهی میتواند التیامی بر درد بزرگ از دست دادن عزیز باشد.