اعتراض وزیر کار: اینجوری قضاوتم نکنید!

تابناک سه شنبه 23 اردیبهشت 1404 - 09:21
وزیر کار در جریان بررسی سوال خود در صحن مجلس از روند بررسی انتقاد کرد که در ادامه رئیس مجلس توضیح داد: این بررسی طبق آیین نامه مجلس است.

احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی امروز سه‌شنبه در مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی سوال حسین امامی راد در خصوص «انتصابات غیر تخصصی در سازمان بهزیستی»،ازروند بررسی سوال از وزیر انتقاد کرد و گفت: در تمامی نقاط دنیا، متهم یا سوال‌شونده این حق را دارد که آخرین دفاع خود را مطرح کند. ابتدا از من خواسته می‌شود که توضیحاتی ارائه دهم. 

به گزارش تابناک به نقل از فارس، وی افزود: در جلسه قبل، ۱۰ نفر از افرادی نام برده شدند که در وزارتخانه مشغول به کار هستند و شما آن‌ها را به عنوان مشاور یا معاون منصوب کرده‌اید. تمامی اطلاعات ارائه شده در آنجا نادرست بود و شما بر اساس این اطلاعات نادرست اقدام به صدور کارت کردید.

میدری تاکید کرد: اکنون اگر قرار است که ابتدا من صحبت کنم، سپس نماینده سوال کننده و در نهایت رای‌گیری انجام شود، این روند به نظر من منجر به قضاوتی نخواهد شد که مبتنی بر اطلاعات صحیح باشد. بنابراین، این رویه نمی‌تواند به تصمیم‌گیری درست منجر شود.

وزیر تعاون در پایان تصریح کرد:از همین رو، پیشنهاد می‌کنم که خود سوال‌شونده ابتدا توضیح دهد که منظورش از انتصاب سیاسی چیست تا من بتوانم در آخرین دفاع خود به طور کامل از خودم دفاع کنم. در ادامه محمد باقر قالیباف رئیس مجلس در پاسخ به میدری با بیان اینکه روند بررسی سوال از وزیر طبق آیین نامه داخلی مجلس است؛ توضیح داد: همان‌طور که می‌دانید، آیین‌نامه مشخص کرده است که زمان معینی برای صحبت کردن تعیین شده است. جنابعالی این اختیار را دارید که در ۲ نوبت و هر بار به مدت ۱۵ دقیقه صحبت کنید.

وی ادامه داد: اما طبق آیین‌نامه، آخرین نفری که صحبت می‌کند، سوال‌کننده است. اگر سوال‌کننده قانع شود، دیگر نیازی به رای‌گیری نیست. اما اگر قانع نشود، طبیعتاً به رای‌گیری خواهیم پرداخت. به گزارش فارس، طبق آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی وقتی طرح سوالی در دستور صحن قرار گیرد، وزیر باید با حضور در صحن علنی مجلس به سوال پاسخ دهد. در صورت قانع نشدن نماینده، رئیس جلسه نظر مجلس را در این مورد أخذ می‌کند و به رای می‌گذارد.در صورتی که اکثر نمایندگان حاضر از پاسخ وزیر قانع نشوند، به منزله وارد‌بودن سؤال است و علاوه بر آنکه رئیس مجلس موظف است موضوع را به رئیس‌جمهور جهت رسیدگی ارجاع دهد، به وزیر کارت زرد داده می شود.

کارت زرد در مجلس به معنای نارضایتی از عملکرد یک وزیر است و اگر یک وزیر سه بار از مجلس کارت زرد بگیرد، استیضاح خواهد شد.   احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ در مجلس حضور یافت تا به سوالات نمایندگان مجلس شورای اسلامی پاسخ دهد. در این جلسه، کامران غضنفری به همراه ۳۸ نماینده دیگر از میدری درباره برخی از انتصاب‌ها و جابه‌جایی‌های مشکوک سیاسی در وزارتخانه سوال پرسید. در نهایت نیز نمایندگان با ۹۹ رای موافق، ۱۳۷ رای مخالف و ۴ رای ممتنع از ۲۴۴ نماینده حاضر از پاسخ های وزیر کار قانع نشدند و وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از مجلس کارت زرد گرفت.  

منبع خبر "تابناک" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.