اجلاس بین‌المجالس اسلامی؛ فرصت مناسب برای رسیدگی به موضوع غزه و فلسطین

خبرگزاری مهر سه شنبه 23 اردیبهشت 1404 - 20:18
رئیس مجلس با اشاره به اهمیت اتحادیه بین‌المجالس اسلامی گفت: ایران به عنوان یکی از مؤثرترین اعضای این اتحادیه، حضور ۳۸ کشور اسلامی در کنفرانس را فرصتی برای تقویت روابط میان آنها می‌داند.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، شامگاه سه‌شنبه، ۲۳ اردیبهشت ماه، با حضور در فرودگاه مهرآباد تهران و دقایقی قبل از عزیمت به جاکارتا، پایتخت اندونزی، به منظور شرکت در اتحادیه بین‌المجالس کشورهای اسلامی (PUIC)، در نشست خبری زنده تلویزیونی گفت: برای شرکت در نوزدهمین کنفرانس اتحادیه بین‌المجالس اسلامی و به مناسبت بیست و پنجمین سالگرد تأسیس این اتحادیه، عازم جاکارتا هستیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران به عنوان عضو مؤسس اتحادیه بین‌المجالس، میزبان دبیرخانه این اتحادیه در تهران است، گفت: از این رو ایران یکی از مؤثرترین اعضای این اتحادیه محسوب می‌شود. در این کنفرانس که بیش از ۳۸ هیأت از کشورهای اسلامی در آن حضور دارند، فرصتی مناسب برای گفتگوهای دوجانبه میان کشورهای اسلامی به منظور همکاری بیشتر و مقابله با چالش‌ها است؛ به ویژه موضوع فلسطین و غزه که نه تنها موضوع جهان اسلام، بلکه دغدغه همه انسان‌های منصف و آزاده جهان است. لذا باید از این فرصت استفاده کرد تا با این چالش‌ها مقابله شود و برای آن بررسی و هماهنگی بیشتر صورت گیرد.

وی در ادامه با اشاره به ملاقات‌های دوجانبه ایران و تعدادی از کشورهای حاضر در این اجلاس، عنوان کرد: اندونزی، پرجمعیت‌ترین کشور اسلامی با قریب به ۳۰۰ میلیون نفر جمعیت، بزرگ‌ترین کشور اسلامی است. از این رو، توسعه روابط دو کشور در عرصه‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی مدنظر است.

دکتر قالیباف در ادامه با اشاره به روابط عمیق و گسترده دو کشور در حوزه مسائل سیاسی و فرهنگی، به ویژه در حوزه دانشگاهی و حوزوی، یادآور شد: با این حال، به صراحت می‌توان گفت که آن طور که باید در حوزه مسائل اقتصادی، ارتباط نزدیک و عمیقی نداریم. در جریان آخرین سفری که شهید رئیسی به اندونزی داشت، بیش از ۱۱ سند توافقنامه با این کشور به امضا رسید که پیگیری اجرایی شدن آن می‌تواند عمق روابط اقتصادی را توسعه دهد.

رئیس قوه مقننه ادامه داد: با توجه به تأکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی برای استفاده از ارتباطات دیپلماسی میان کشورها و بهره‌برداری از ظرفیت‌های موجود برای پیشرفت‌های ملی و اسلامی، می‌توان به اتحادیه بین‌المجالس اسلامی به عنوان یک فرصت اشاره کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان بیان کرد: امیدوارم به همراه همکاران مجلس شورای اسلامی در این سفر، بتوانیم حداکثر استفاده را از این فرصت کوتاه دو روزه داشته باشیم.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.