اعتراض یک دانش‌آموز به مافیای کنکور در حضور رییس‌جمهور

مشرق نیوز پنج شنبه 25 اردیبهشت 1404 - 15:56
جلسه نهضت توسعه و عدالت آموزشی استان کرمانشاه با حضور رییس جمهور با سخنرانی نمایندگان بخش های مختلف برگزار شد.

به گزارش مشرق، نهضت توسعه عدالت آموزشی گفتمان غالب دولت دکتر پزشکیان است و بر اساس همین رویکرد ۱۹۳ گروه مردمی برای حل مسائل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در سفر رییس جمهور به این استان تشکیل شده تا علاوه بر خیرین مدرسه ساز مردم و اولیای دانش آموزان را نیز پای کار بیاورند.

جلسه نهضت توسعه و عدالت آموزشی کرمانشاه با مشارکت تشکل‌های مردم نهاد امروز پنجشنبه در سرسرای شهدای دولت استانداری کرمانشاه با حضور دکتر پزشکیان تشکیل شد و در این جلسه نمایندگانی از معلمان، دانش آموزان و خیرین مدرسه ساز به بیان دیدگاه های خود پرداختند.

در ابتدا سلیمان محبی مدیرکل آموزش و پرورش استان گفت: ۱۹۳ گروه مردمی برای حل مسائل آموزش و پرورش استان تشکیل و عملیات اجرایی ۱۹۳ پروژه نیز برای بهبود زیرساخت مدارس و فضای آموزشی استاندارد آغاز شده است.

وی ایجاد زیرساخت‌ هوشمند سازی مدارس و تجهیز آنها بر بستر دیجیتال را ضروری عنوان و اظهار کرد در این راستا آموزش و پرورش استان کرمانشاه با کمک انجمن اولیاء و مربیان پویش هر انجمن یک کلاس درس راه اندازی کرده است.

محبی افزود: طبق این برنامه قرار است تا مردم با مشارکت همدیگر مدرسه بسازند ضمن اینکه تحول در نظام یادگیری مدارس و کیفیت بخشی به آن راه اندازی شده است.

وی ارتقای کیفیت مدیریت مدارس، ارتقا کیفیت تدریس و حتی تغییر چیدمان کلاس ها را از جمله برنامه های آموزش و پرورش استان کرمانشاه اعلام کرد.

در ادامه حسین گل‌محمدی نماینده مجمع خیرین مدرسه ساز استان کرمانشاه گفت: ۳۰ هزار نیکوکار مدرسه ساز در کنار دولت برای نهضت توسعه عدالت آموزشی خواهند بود.

وی تصریح کرد: سیاست آموزش و پرورش باید به پرورش و آموزش تغییر کند و به این منظور لازم است تا کارگاه های هنرستان ها تجهیز شود تا دانش آموزان به سمت اشتغال موثر و استقلال مالی سوق پیدا کنند.

فرانک حسنی دهیار روستای کاروانه بخش سرفیروزآباد کرمانشاه نیز گفت: روستای ما ۱۳ دانش آموز دوره ابتدایی دارد که در سالهای گذشته به دلیل نداشتن مدرسه سه دانش آموز ترک تحصیل کردند اما با مشارکت مردم و جمع آوری مبلغ ۲۰ میلیون تومان برای آماده سازی یک زمین توانستیم نظر نوسازی مدارس و خیرین را برای ساخت مدرسه جلب کنیم.

در ادامه مهناز رحمانی دانش آموز سال دوم تجربی به عنوان نماینده دانش آموزان استان گفت: ما دانش آموزان خواستار یک نظام آموزشی عادلانه و شفافیم که به همه فرصتی برابر برای آموزش بدهد لذا برای تحقق عدالت آموزشی لازم است تا گسترش مدارس دولتی در اولویت قرار بگیرد.

وی خواستار بهبود کیفیت آموزش و ورود تجهیزات آموزشی به منظور هوشمند سازی مدارس شد و گفت: هنوز با اجرای عدالت آموزشی در مناطق محروم فاصله داریم.

این دانش آموز از رییس جمهور خواست تا به فضای شاد مدارس توجه کند، وی همچنین گفت: نیاز به تیم های تخصصی مشاوره تحصیلی برای انتخاب رشته داریم.

رحمانی در ادامه از تغییرات پیاپی قوانین امتحانات نهایی، وجود مافیای کنکور و نیز اضافه شدن مافیای امتحانات نهایی به آن گلایه کرد و از رییس جمهور خواست در رویکرد عدالت آموزشی این مسائل مد نظر قرار گیرد.

تحهیز مدارس کار و دانش و اتصال به بازار کار و نیز استمرار مسابقات تفریحی و ورزشی از دیگر خواسته های این دانش آموز از دکتر پزشکیان بود.

در ادامه فرزاد سهیلی به عنوان نماینده معلمان استان کرمانشاه پشت تریبون رفت و گفت: سرعت تحول آموزش و پرورش همگام با تحولات جهانی نیست.

وی خواستار سرمایه گذاری برای تجهیز مدارس به تکنولوژی جدید در راستای هوشمند سازی مدارس شد و افزود: کلاس هوشمند، معلم و دانش آموز هوشمند نیز می‌خواهد.

سهیلی در ادامه خواستار توجه به فعالیت پرورشی دانش آموزان و توجه به دروس ورزش و انشاء شد و گفت: عدالت آموزشی زمانی محقق می‌شود که به مناطق محروم و حاشیه شهرها نیز توجه شود.

این معلم از رییس جمهور خواست تا به معیشت و امنیت شغلی معلمان توجه ویژه داشته باشد.

رییس جمهور عصر چهارشنبه در قالب سفر استانی به همراه ۱۰ عضو کابینه وارد کرمانشاه شد و تا عصر پنجشنبه میهمان مردم استان است.

منبع خبر "مشرق نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.