دهک های میانی (۴ تا ۷) با سهم ۱۱.۵ تا ۱۰.۱ درصدی، بالاترین سهم را در پرمصرفی دارند. اختلاف سهم دهکها به قدری ناچیز است که نمیتوان الگوی مشخصی از پیوند مصرف و ثروت ترسیم کرد.
سالها انگاره "پرمصرفها مرفهنشین هستند" ، ذهن سیاستگذار را درگیر خود کرده اما دادههای جدید خلاف این حرف را اثبات میکند.
روزنامه همشهری نوشت: تحلیل دادههای ۱۰ میلیون مشترک گاز طبیعی، پرده از واقعیتی شگفت برداشت. از میان ۵۰ درصد پرمصرفهای کشور، ۹.۵ درصد متعلق به دهک اول (فقیرترین) و ۸.۲درصد به دهک دهم (ثروتمندترین) است.
دهکهای میانی (۴ تا ۷) با سهم ۱۱.۵ تا ۱۰.۱ درصدی، بالاترین سهم را در پرمصرفی دارند. اختلاف سهم دهکها به قدری ناچیز است که نمیتوان الگوی مشخصی از پیوند مصرف و ثروت ترسیم کرد.
برخلاف تصور، یک خانه فرسوده در حاشیه شهر با عایقبندی خراب، ممکن است به اندازه یک ویلا در تجریش گاز مصرف کند. فقر ساختمان، نه فقر صاحبخانه، متهم اصلی است.»
پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
منبع خبر "
عصر ایران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.