به گزارش خبرنگار مهر، حیدر راهب صبح یکشنبه در نشست با فرماندار دشتستان اظهار کرد: دشتستان در استان بوشهر بیشترین تعداد کتابخانه و نیروی کتابدار را دارد و به لحاظ وضعیت آماری شاخصهای کتابخانه ای، از میانگین استان بالاتر است.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان بوشهر با اشاره به اهمیت ساخت کتابخانه در مناطق روستایی فاقد کتابخانه، گفت: در سنوات گذشته به دنبال تفاهم نامه بین مجموعه کتابخانه های عمومی استان، فرمانداری دشتستان و دهیاریها، کلنگ ساخت کتابخانه در پنج روستای خلیفه، بنداروز، راهدار، نظرآقا و درودگاه زده شد، امید داریم در صورت تأمین اعتبار لازم، به زودی شاهد افتتاح این کتابخانه ها باشیم.
وی با بیان اینکه بوشکان تنها شهر فاقد کتابخانه دشتستان است، افزود: برای ساخت این کتابخانه زمینی از سوی شهرداری اختصاص داده شده که در صورت تأمین اعتبار، ساخت آن آغاز خواهد شد.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان بوشهر با بیان اینکه ایجاد جلوههای بصری در کتابخانه ها باعث جذابیت و استقبال بیشتر میشود، تصریح کرد: با توجه به قدمت بالای کتابخانه های شهید گنجی و شهید بهشتی برازجان و تقاضای بالای مخاطبین، میطلبد یک بازطراحی و نوسازی با ایجاد جلوههای بصری متناسب در این کتابخانه ها انجام گیرد.
وی گفت: طبق قانون، شهرداریها مکلف هستند همه ساله حداقل نیم درصد از درآمدهای خود را به منظور اداره امور کتابخانه ها در اختیار انجمنهای کتابخانه های عمومی شهر مربوطه قرار دهند، توقع داریم شهرداری برازجان در این زمینه همکاری بیشتری نماید.
راهب راه اندازی کتابخانه سیار در دشتستان را یک مطالبه و ضرورت فرهنگی عنوان کرد و اظهار کرد: در راستای دسترسی آسان مردم به ویژه مناطق محروم و کم برخوردار دشتستان به کتاب و برخورداری از نعمت کتابخانه، لازم است در این شهرستان کتابخانه سیار راه اندازی شود.
در این سفر حیدر راهب با همراهی رئیس شهرستان و جمعی از کارشناسان ستادی از کتابخانه های عمومی شهید گنجی و شهید بهشتی برازجان و کتابخانه های در دست ساخت روستاهای بنداروز و خلیفه بازدید به عمل آورد.