اقتصادنیوز: انجام یک طرح پژوهشی که در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام شده است نشان داد حدود هشت درصد افرادی که جراحی چاقی (باریاتریک) انجام میدهند در یکسال اول به کاهش وزن مطلوب نمیرسند و در این درمان شکست میخورند.
پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در یک طرح پژوهشی دلایل شیوع و عوامل پیشگیری کننده کاهش وزن ناکافی پس از جراحی چاقی را بررسی کرد.
دکتر مریم برزین مجری این طرح با اشاره به مطالعاتی که در درمان چاقی در تهران انجام شده اظهار کرد: از مهمترین دلایل کاهش وزن ناکافی در جراحیهای باریاتریک، عواملی همانند سن بالا، نمایه توده بدنی زیاد، ابتلا به دیابت نوع دو و تکنیک جراحی اسلیو گاسترکتو است.
وی ادامه داد: حدود هشت درصد افرادی که جراحی چاقی (باریاتریک) انجام میدهند در یکسال اول به کاهش وزن مطلوب نمیرسند و در این درمان شکست میخورند.
دکتر برزین خاطرنشان کرد: منظور از شکست در درمان، کاهش وزن کمتر از 50 درصد وزن اضافه در یکسال اول است، زمانی که بیشترین کاهش وزن را در این نوع درمان شاهد هستیم.
بنابر گزارش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، وی به عوامل دخیل در شکست درمان اضافه وزن با کمک جراحی اشاره کرد و افزود: افراد با سن بالاتر، نمایه توده بدنی بالا در زمان جراحی، ابتلا به دیابت نوع 2 و تکنیک جراحی اسلیو از جمله گروههایی هستند که معمولا این درمان در آنان منجر به شکست میشود.
منبع خبر "
اقتصادنیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.