به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خبرگزاری دانشجو، محسن منصوری معاون اجرایی دولت سیزدهم در این ویژه برنامه گفت: من از ۱۸ سالگی در دولت استخدام شدم و بورسیه آموزش و پرورش شدم. فعالیت سیاسی خودم را از زمان دانشجویی داشتم.
وی افزود: در دوره دانشجویی دبیر کل جامعه اسلامی دانشجویان بود و در تمام دوران دانشجویی فعالیت تشکیلاتی میکردم.
منصوری در ادامه گفت: از ۲۵ سالگی فرماندار ورامین شدم. سال ۸۴ با رای آوردن آقای احمدی نژاد مجموعهای از جوانان وارد دستگاههای اجرایی شدند. جوانگرایی در دو دولت نهم و دولت سیزدهم انجام شد.
در اغتشاشات ۱۴۰۱ بنا را بر صبوری گذاشته بودیم
منصوری در ادامه اظهار کرد: حوادث ۱۴۰۱ خیلی به ما خسارت زد، کشور در آن زمان رو به بهبود بود. دولت در سال ۱۴۰۱ کرونا را کنترل کرده بود و کشور داشت روی روال میافتاد. در سال ۱۴۰۱ عددهای بزرگ خروج سرمایه داشتیم. مدیریت اغشاشات ۱۴۰۱ نسبت به ۹۶ و ۹۸ بهتر بود. در اغتشاشات ۱۴۰۱ بنا را بر صبوری گذاشته بودیم.
روایت محسن منصوری از آغاز اغتشاشات ۱۴۰۱ در استان تهران
معاون اجرایی دولت سیزدهم ادامه داد: روز اولی که خبر اتفاق خانم امینی افتاد گفتیم که فیلم را بازبینی و منتشر کنید به پزشک عمومی هم گفتیم که مدارک را انتشار دهید.
برخی از پدرخواندگان اجازه حضور فتاح در انتخابات ندادند
معاون اجرایی رئیس جمهور در ادامه گفت: من ابتدا نظرم این بود که آقای فتاح باید در انتخابات حاضر شوند. استدلالم این بود که آقای فتاح باهوش هستند، آذرزباناند و رای منفی ندارند.
منصوری افزود: آقای فتاح نپذیرفتند که در انتخابات وارد شوند. امتداد دولت شهید رئیسی را آقای فتاح میتوانست پیش ببرد. نگذاشتند آقای فتاح وارد انتخابات شوند و ایشان فرمودند دست از سر ما بردارید. برخی از پدرخواندگان اجازه حضور فتاح در انتخابات ندادند.
معاون اجرایی دولت سیزدهم در ادامه تصریح کرد: حدود ۲۰ همت در ماه بدهی اوراق مشارکت در ابتدای دولت سیزدهم بود.
وی افزود: در یکسالی که استاندار تهران بودم کارمان را با کرونا شروع کردیم و ۴ ماه اول بیشترین تمرکزمان بر مدیریت کرونا بود. بعد از کرونا دو سیل فیروزکوه و امامزاده داوود را داشتیم چهار پنج ماه هم درگیر اغتشاشات تهران بودیم.