به گزارش خبرنگار مهر، قاسم خالدی ظهر شنبه در شورای اداری خراسان جنوبی بیان کرد: خراسان جنوبی یک استان علم پرور است و از این جهت از حضور در بین مردم این استان خرسندم.
مشاور رئیس شورای عالی فضای مجازی گفت: فضای مجازی فرصتهای بی بدیلی را در اختیار ما قرار داده است و البته تهدیدات متعددی را نیز به همراه داشته است.
قاسمی با اشاره به اینکه شورای عالی فضای مجازی موضوعی فرا قوه است، گفت: به واسطه تاخیر ورود ما امروزه در موارد جنبههای تهدیدی فضای مجازی بر جنبههای فرصتی آن غلبه کرده است.
وی تأکید کرد: یکی از فرصتها برای معرفی جمهوری اسلامی، رشد اقتصاد دیجیتال و … فضای مجازی است و باید آن را مدنظر قرار دهیم.
مشاور رئیس شورای عالی فضای مجازی با اشاره به اینکه در حوزه فضای مجازی باید صنعت و اقتصاد محتوا را مدنظر قرار دهیم، گفت: از طرف دیگر محتوا را صنعتی کنیم.
خالدی بیان کرد: باید از زیر ساختهای حیاتی خراسان جنوبی و کشور در برابر حملات سایبری محافظت کنیم.
وی افزود: از طرف دیگر باید جرایم سایبری را بررسی و به سمت کمتر شدن آن بریم که این موضوع نیز از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است.
مشاور رئیس شورای عالی فضای مجازی گفت: اگرچه برخی استانها در حوزه تولید محتوا اقداماتی محدود داشتهاند، اما فاصله زیادی با سطح جهانی وجود دارد.
خالدی افزود: برای نمونه، شبکه نمایش خانگی ما هنوز با مشکلات فراوانی در حوزه فرهنگی و اعتقادی مواجه است، در حالی که پلتفرمهایی چون نتفلیکس، با صنعتیسازی تولید سریال و فیلم، سالانه صدها عنوان در سطوح مختلف منتشر میکنند.
خالدی در ادامه گفت: شورای فضای مجازی استانها میتوانند در فعالسازی اقتصاد محتوا نقشآفرینی جدی داشته باشند.
مشاور رئیس شورای عالی فضای مجازی با اشاره به اهداف چهاردهگانه تشکیل شورای فضای مجازی استانها تصریح کرد: از جمله این اهداف، صیانت از زیرساختهای حیاتی در برابر حملات سایبری، نظارت بر فعالیتهای مغایر با قوانین جمهوری اسلامی، گسترش اقتصاد دیجیتال، ارزیابی دولت الکترونیک و حرکت بهسوی حکمرانی هوشمند و دادهمحور، کاهش جرائم و آسیبهای سایبری، و پیشگیری از تهدیدهای آینده در فضای مجازی است.
وی با تأکید بر اهمیت استان خراسان در اعمال حکمرانی مؤثر بر فضای مجازی افزود: استفاده از فرصتهای بینظیر این فضا و همچنین مدیریت آسیبها و بحرانها در استانها، میتواند الگویی برای سایر مناطق کشور باشد
مشاور رئیس شورای عالی فضای مجازی یادآور شد: ما باید پدیده فضای مجازی را خوب بشناسیم و این شناخت تنها در حد تعریف نباشد بلکه چالشها و فرصتهای آن را دقیق بلد باشم.
خالدی اظهار کرد: از طرف دیگر باید راهکارهای خود در زمینه فضای مجازی را درست بشناسیم.
وی ادامه داد: فضای مجازی ابعاد زیادی دارد و نباید آن را در حد چند شبکه مجازی بدانیم.
خالدی یادآور شد: زیست جوان ما امروز در فضای مجازی است و اگر میخواهیم جوان را بشناسیم باید زیست او در این فضا را مد نظر داشته باشیم.