برای احداث آرامستان های جدید، مطالعات از لحاظ موقعیت جغرافیایی، مسائل زیست محیطی و مسائل ترافیکی و پیوستهای اجتماعی انجام شده و هماهنگیها برای احداث با مجموعههای مختلف از جمله استانداری و وزارت کشور صورت میگیرد.
احمد صادقی در مورد ذخیره قبر در تهران برای شرایط بحرانی، اظهار کرد: بر اساس مصوبات ستاد مدیریت بحران شهر تهران، آرامستانهای ما موظف هستند که ذخیره قبر برای زمان بحران داشته باشند. این ذخیره سازی در آرامستانها صورت گرفته و با پیشبینیهای انجام شده و افزایش ظرفیت آرامستانها، میزان ذخیره نیز افزایش خواهد یافت.
به گزارش سایت شهر، عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در رابطه با چالشهای اخیر در مورد احداث آرامستانهای جدید و مخالفت فرمانداریهای شهرستانهای اطراف تهران با احداث آنها، خاطرنشان کرد: در طول ادوار مختلف، هرگاه بحث احداث آرامستانها به میان آمد، ساکنین اعتراضاتی داشتند؛ اما تمام تلاش ما در شورا این است که هیچ مجموعهای را بدون تحقیقات و مطالعه به ساکنان اطراف آرامستانها، تحمیل نکنیم.
وی ادامه داد: برای احداث آرامستانهای جدید، مطالعات از لحاظ موقعیت جغرافیایی، مسائل زیست محیطی و مسائل ترافیکی و پیوستهای اجتماعی انجام شده و هماهنگیها برای احداث با مجموعههای مختلف از جمله استانداری و وزارت کشور صورت میگیرد.
آورده اقتصادی و توسعه
عضو شورای شهر تهران همچنین اظهارکرد: در این روند، بررسیهای لازم صورت میگیرد که ایجاد آرامستانها تا چه اندازه برای منطقه جغرافیایی مورد نظر آورده اقتصادی و توسعه شهری به دنبال دارد.
وی افزود: با توجه به اینکه بخشی از این آرامستانها در تهران و بخشی دیگر در شهرهای اطراف است، حتماً هماهنگی با مجموعههای مختلف از جمله شوراهای مستقر در آن شهرها انجام میشود. قاعدتاً در این زمینه تعهداتی به شهرداریهای اطراف داریم که مسیر قانونی برای تأیید طرح در شورا و شهرداری شهرهای پیرامونی را برای احداث آرامستانهای جدید طی میکنیم.
رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای اسلامی شهر تهران تأکید کرد: بنده این اطمینان خاطر را به مردم میدهم که تمام هماهنگیهای قانونی و مطالعات اقتصادی، اجتماعی و زیستمحیطی نقاطی که برای آرامستانهای جدید انتخاب شده، صورت گرفته تا مزاحمتی برای ساکنان آن محدودهها ایجاد نشود.
محل آرامستان جدید
لایحه ایجاد آرامستانهای جدید در تهران سال گذشته به تصویب شورای اسلامی شهر تهران رسید و با توجه به ظرفیت رو به پایان بهشت زهرا (س)، مقرر شد که سه آرامستان در جنوب شرقی شهر در سه راه سیمان، ابتدای جاده ساوه و کلاغایه احداث شود.
بر اساس اعلام رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران، « ۶ ماه زمان میبرد تا آمادهسازی آرامستان جدید به نتیجه برسد؛ لذا کسانی که نقش دارند باید هرچه سریعتر تصمیم بگیرند؛ در غیر این صورت آماده سازی با مشکلات مواجه خواهد شد و دفن اموات در تهران به بحران تبدیل میشود. زمین در ۲ نقطه به تملک شهرداری درآمده و برای یک نقطه دیگر اختلافاتی وجود دارد و اگر وزارت کشور همراهی کند مشکل حل خواهد شد.»
پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
منبع خبر "
عصر ایران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.