حذف وعده صبحانه چه عوارضی دارد؟

صدا و سیما جمعه 06 فروردین 1400 - 17:06
عوارض حذف وعده صبحانه را بدانید.

به گزارش گروه وب‌گردی خبرگزاری صدا و سیما، بهاره غیاثی، کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: اگر صبحانه نخوردن تداوم یابد و تبدیل به عادت شود، علاوه بر عوارض بسیار، موجب کمبود دریافت سایر مواد مغذی مورد نیاز فرد می‌شود.

او افزود: با حذف صبحانه از وعده‌های غذایی، مواد مغذی که در این وعده دریافت می‌شوند، در وعده‌های دیگر جایگزین نخواهند شد و در نتیجه کمبود کالری، ویتامین‌ها و املاح ایجاد می‌شود.

 

حذف وعده صبحانه چه عوارضی دارد؟

 

غیاثی با اشاره به مواردی جهت برخورداری کودکان در سن مدرسه از اشتهای کافی جهت صرف صبحانه، اظهار داشت: شام در زمان ابتدای شب صرف شود و تا حد امکان کودکان، شب در ساعت معین و ترجیحا زود بخوابند. همچنین، صبح زودتر بیدار شوند و پس از دست و صورت شستن، کمی نرمش کنند تا جهت صرف صبحانه اشتها پیدا کنند.

او افزود: والدین، صبحانه را به‌عنوان یک وعده غذایی مهم تلقی کنند و همه دور یک سفره به صرف صبحانه بپردازند تا تشویقی برای کودکان باشند.

کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: فرنی، شیربرنج، حلیم و عدسی، اغلب مورد علاقه کودکان هستند و از ارزش غذایی فراوان نیز برخوردارند. نان و پنیر و گردو، نان و تخم مرغ، نان و کره و مربا، نان و کره و خرما، همراه با یک لیوان شیر نیز نمونه‌هایی از یک صبحانه با ارزش هستند.

 

منبع خبر "صدا و سیما" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.