با ترکیب جادویی این دو ادویه از شر بیماری‌ها خلاص شوید

بهداشت نیوز جمعه 09 خرداد 1404 - 13:22

به گزارش بهداشت نیوز، زردچوبه که به عنوان ادویه طلایی نیز شناخته می‌شود خواص زیادی دارد؛ اما ترکیب آن با فلفل سیاه اثرات آن را افزایش دهد.

هم زردچوبه و هم فلفل سیاه دارای مواد فعال کلیدی هستند که به خواص ضد التهابی، آنتی اکسیدانی و مبارزه با بیماری کمک می‌کند.

کورکومین در زردچوبه
ترکیبات کلیدی زردچوبه کورکومینوئید نامیده می‌شود. کورکومین به عنوان یک پلی فنل، چندین مزیت برای سلامتی دارد. این یک آنتی اکسیدان قوی است و دارای خواص ضد التهابی، ضد باکتریایی و ضد قارچی است.

با این حال، یکی از بزرگترین معایب کورکومین این است که به خوبی در بدن جذب نمی‌شود.

فلفل سیاه حاوی ترکیب زیست فعال پیپرین است که یک آلکالوئید مانند کپسایسین است. پیپرین به تسکین حالت تهوع، سردرد و هضم ضعیف کمک می‌کند و همچنین دارای خواص ضد التهابی است.

با این حال، مهمترین مزیت آن توانایی‌اش در افزایش جذب کورکومین می‌باشد.

منبع خبر "بهداشت نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.