این دانه قلب را تقویت، کلسترول و وزن را کاهش، اشتها را کنترل می کند

بهداشت نیوز یکشنبه 11 خرداد 1404 - 22:38

به گزارش بهداشت نیوز، تخم کتان، دانه‌ای قهوه‌ای یا طلایی‌رنگ است که از گیاه کتان به دست می‌آید. این دانه منبع غنی از اسیدهای چرب امگا ۳، فیبر، پروتئین، لیگنان‌ها (ترکیبات آنتی‌اکسیدانی)، ویتامین‌ها و مواد معدنی همچون منیزیم و پتاسیم است. ترکیبات مفید این دانه، آن را به یکی از برترین مواد غذایی برای حفظ سلامتی تبدیل کرده است.

تقویت سلامت قلب و کاهش کلسترول

تخم کتان دارای مقادیر بالایی از اسیدهای چرب امگا ۳ است که به کاهش کلسترول بد (LDL) و افزایش کلسترول خوب (HDL) کمک می‌کند. همچنین، این دانه با کاهش التهاب و بهبود گردش خون، خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.

کمک به کاهش وزن و کنترل اشتها

فیبر بالای تخم کتان به ایجاد احساس سیری طولانی‌مدت کمک کرده و از پرخوری جلوگیری می‌کند. همچنین، با بهبود متابولیسم و کاهش چربی‌های اضافی بدن، در مدیریت وزن مؤثر است.

منبع: مهر

منبع خبر "بهداشت نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.