همشهری آنلاین- خدیجه نورزی: ارده یک خوراکی بسیار مقوی و با ارزش غذایی بالاست که شاید خیلی ها علاقه ای به مصرف آن به تنهایی ندارند اما استفاده از این ماده غذایی در یک شیرینی می تواند افراد را ترغیب به خوردن آن است تا از خواصش محروم نشوند. لذا در این مقاله قرار است با ارده و کنجد و عسل یک کوکی خوشمزه طبخ کنیم که مطمئنیم از خوردن آن لذت خواهید برد.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه کاچی به روش مادربزرگ ها | مادرانی که تازه زایمان کرده اند حتما این دسر را بخورند
مواد اولیه
مغز گردو ۱ پیمانه
مغز بادام ۱پیمانه
کنجد به میزان دلخواه
ارده ۱.۴ پیمانه
عسل ۱.۳ پیمانه
طرز تهیه
ابتدا فر را روشن می کنیم تا با دمای ۱۷۰ درجه داغ شود. ۳۰۰ گرم مغز گردو و بادام را داخل خرد کن می ریزیم تا کاملا پودر شود. در یک کاسه دیگر ارده و عسل را مخلوط می کنیم و در ادامه مغزهای پودر شده را به آن اضافه می کنیم. وقتی یک خمیر سفت درست شد آن را به تکه های گرد اندازه گردو در می آوریم و در کنجد می غلتانیم و در سینی که ورق نسوز داخل آن انداختیم می چینیم. شیرینی های گرد را پهن می کنیم. با ته لیوان رویشان فشار می آوریم تا پهن شوند.
سینی کوکی را داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه طبقه وسط می گذاریم و بعد از ده دقیقه کوکی های خوشمزه ما است. دقت کنید بیش از این زمان داخل فر نماند همینکه طلایی شود کافی است. بعد از اینکه از فر درآوردید اجازه دهید خنک شود و بعد آن را از فر جدا کنید. نوش جان.
نکته طلایی
می توانید داخل مواد کمی پودر کاکائو بریزید تا رنگ کوکی ها تیره تر شود.