ادعای ظفرقندی: کمبود ید کنترل شد

تابناک دوشنبه 19 خرداد 1404 - 14:13
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه ایران در زمینه سلامت غذایی جزو سه کشور اول منطقه است گفت: ایمنی مواد غذایی در آزمایشگاه‌های وزارت بهداشت مورد پایش و ارزیابی قرار می‌گیرد.

ادعای ظفرقندی: کمبود ید کنترل شد

محمدرضا ظفرقندی روز دوشنبه در همایش روز جهانی ایمنی غذا که در مرکز همایش های صدا و سیما برگزار شد، با بیان اینکه ایمنی غذا به معنای سلامت غذا بسیار مهم است، افزود: حدود ۷۰۰ نفر در وزارت بهداشت و ۴۵۰ آزمایشگاه در حوزه سلامت مواد غذایی فعالیت دارند و به ۱۷ هزار کارخانه و شرکت تولید غذا نیز نظارت می‌کنند.

وزیر بهداشت به ضرورت ارتقای دیپلماسی سلامت اشاره کرد و گفت: باید با دیپلماسی سلامت سطح تعاملات علمی را افزایش داد و از دانش‌های دیگران نیز استفاده کرد، مبنای صادرات نیز آن است که بگوییم غذای ما با کیفیت است و آمارها را در این زمینه اعلام کنیم.

به گفته ظفرقندی، تولید غذا باید مبتنی بر دانش باشد در غیر اینصورت چاقی و کبد چرب در کودکان و همچنین فشار خون، دیابت و سایر بیماری‌ها در بزرگسالان شاهد خواهیم بود.

وزیر بهداشت تصریح کرد: به عنوان مثال در سال های گذشته بسیاری از افراد را مشاهده می کردیم که توده‌ای بزرگ از گواتر در جلوی گردن خود داشتند و علت آن هم کمبود ید بود، با اصلاحی جامع نگر «ید» به نمک اضافه شد و دیگر تقریباً این موارد را نمی‌بینیم.

وی گفت: همچنین اقداماتی برای سبوس‌دار کردن نان در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در حال انجام است، البته این موضوع همتی ملی  سامانه ملی هشدار سریع ایمنی غذا توسط وزیر بهداشت رونمایی شد.

منبع خبر "تابناک" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.