به گزارش خبرنگار مهر، حسین ایراندوست صبح چهارشنبه در نشست خبری اظهار کرد: در سال گذشته، استان اصفهان با تولید حدود ۷۳ هزار تن گوشت قرمز، نزدیک به ۸ درصد از تولیدات کل کشور را به خود اختصاص داده است. در این میان، گوشت گوساله و دام سنگین بیشترین سهم را در تولید دارند.
وی با بیان اینکه استان در واردات دام سبک فعال است، افزود: در زمینه پرواربندی دام، حمایتهای لازم در استان انجام شده و جذب اعتبارات نیز در این بخش صورت گرفته است.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی اصفهان با اشاره به ظرفیت بالای استان در تولید شیر، گفت: اصفهان ۱۵ درصد از تولید شیر خام کشور را بر عهده دارد و باید در ترویج مصرف شیر نیز نقش طلایهدار را ایفا کند.
ایراندوست همچنین با اشاره به افزایش میزان جوجهریزی در استان گفت: سال گذشته رکورد جوجهریزی از مرز ۹۸ میلیون عبور کرد که نسبت به سال پیش از آن حدود ۱۵ درصد افزایش داشت و با این روند، در تأمین گوشت مرغ در استان هیچ مشکلی نخواهیم داشت.
وی افزود: اصفهان رتبه نخست کشور را در تولید تخممرغ دارد و سهم ۱۸ درصدی در تولید این محصول دارد. البته تخممرغهای دوزرده از نظر اقتصادی به تولیدکنندگان ضرر میزنند و باید نسبت به اصلاح روند تولید آن اقدام کرد.
ایراندوست در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مصرف آب در تولید شیر، تصریح کرد: برای تولید هر کیلوگرم شیر، ۲۳.۵ درصد از آب مصرفی آن در داخل استان تأمین میشود که موضوع مهمی در مدیریت منابع آبی است.
در ادامه این نشست، رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی اصفهان نیز از برگزاری رویدادهای مهم در حوزه گیاهان دارویی خبر داد.
وی گفت: در ماه جاری، استان اصفهان میزبان دو رویداد مهم شامل «هاب گیاهان دارویی» و «میز صادرات گیاهان دارویی» خواهد بود که فرصت مناسبی برای توسعه بازار داخلی و خارجی این محصولات ارزشمند فراهم میآورد.