دستور تهیه ترشی بیور؛ ترشی فلفل محلی همدانی

بیتوته یکشنبه 25 خرداد 1404 - 23:10

دستور تهیه ترشی بیور؛ ترشی فلفل محلی همدانی



طرز تهیه ترشی بیور با سیر, ترشی بیور همدانی, ترشی فلفل همدانی

رسپی ترشی بیور

 

بیوَر یا فلفل همدانی ، نوعی فلفل با تندی ملایم است که بیشتر در شهر همدان استفاده می شود. از فلفل بیوَر میتوانید  به صورت خام ، کبابی یا در ترشی استفاده کنید.

 

ترشی بیور همدانی

مواد لازم ترشی بیور همدانی  

فلفل بیور  500 گرم
سرکه   750 میلی لیتر
نمک  1 تا 2 قاشق غذا خوری

 

ترشی بیور, ترشی بیور چیست, دستور تهیه ترشی بیور

ترشی بیور همدانی

 

طرز تهیه ترشی بیور همدانی

فلفل ها را بشویید و آبکش کنید و هر کدام را با سوزن سوراخ کنید تا سرکه به داخلشان نفوذ کند سپس در قابلمه بریزید و رویش را با آب پر کنید و 2 قاشق غذا خوری نمک اضافه کرده و چند ساعت تا یک شب بگذارید در آب نمک بماند تا تلخیشان گرفته شود و آبکشی کنید. 

 

قابلمه ای بزرگ و پر آب را روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید سپس بیورها را داخل آب جوش بریزید و 30 ثانیه بجوشانید و آبکش کنید. ( بیشتر از این زمان بیورها له شده و ظاهرشان خراب می شود ) 

زمانی که آب فلفل ها کاملا گرفته شد به مدت 3ساعت روی پارچه حولهای  پهن کنید تا خشک شوند.

 

فلفل های همدانی را داخل شیشه بریزید و رویشان را با سرکه پرکنید و در شیشه را محکم کنید و در گوشه ای خنک قرار دهید.

بعد از 7 – 10 روز ترشی جا می افتد.

افزودن نمک به این ترشی کاملا سلیقه ای است.  

 

ترشی بیور با سیر

مواد لازم ترشی بیور با سیر  

 فلفل بیور     ۱ کیلو
 سرکه  ۲ لیوان
 نمک  ۲ قاسق غذا خوری
 سیر   ۱ بوته
آب  به میزان لازم

 

دستور تهیه ترشی بیور, طرز ترشی بیور, انواع ترشی بیور

ترشی بیور با سیر

 

طرز تهیه ترشی بیور با سیر 

فلفل بیرور را بشویید و آبکش کنید. 

مقداری آب با یک قاشق چایخوری نمک در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید زمانی که به جوش آمد فلفل ها را در قابلمه ریخته و 5 دقیقه بجوشنید تا تلخی اش گرفته شود. 

فلفل ها را آبکشی کرده با دستمال آشپزخانه خشک کنید و به همراه 4 لیوان آب و سرکه و نمک روی حرارت بگذارید و 10 دقیقه بپزید و سپس کناری بگذارید تا خنک شود. 

 

سیرها را پوست گرفته به فلفل ها اضافه کنید و داخل شیشه بریزید و درش را ببندید .

10 روز در یخچال بگذارید تا ترشی بیور همدانی جا بیوفتد.

میتوانید از سبزیجات معطر مثل نعنا و ترخون یا تخم گشنیز در این ترشی استفاده کنید. 

 

گردآوری : بخش تغذیه و آشپزی بیتوته

 

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.