طرز تهیه سوپ سیب زمینی کِرَک در آرام پز

بیتوته دوشنبه 26 خرداد 1404 - 05:36

طرز تهیه سوپ سیب زمینی کِرَک در آرام پز



سوپ سیب زمینی کِرَک

طرز تهیه سوپ سیب زمینی کِرَک در آرام پز

 

سوپ سیب زمینی کِرَک در آرام پز

این سوپ سیب زمینی کِرَک در آرام پز، بهترین و ساده ترین سوپی است که تا به حال درست خواهید کرد! پر از پنیر خامه ای، سیب زمینی و بیکن خوش طعم است که با ادویه های عالی طعم دار شده اند. خانواده تان عاشق بوی این سوپ خواهند شد وقتی از مدرسه به خانه برمی گردند و طعمش را حتی بیشتر دوست خواهند داشت!

 

چرا این دستور را دوست خواهید داشت ؟  

طعم فوق العاده: این سوپ نهایت غذای آرامش بخش است! با مخلوط ادویه رنچ طعم دار شده که به خوبی با سیب زمینی و بیکن هماهنگ می شود. می توانید آن را با انواع نان ها یا نان ذرت خانگی سرو کنید.  

 

آماده سازی زودهنگام: این سوپ را ابتدای هفته درست کنید و برای شام های سریع در شب های شلوغ یا ناهارهای مقوی آماده داشته باشید.  

 

تهیه آسان: فقط کافی است مواد را داخل آرام پز بریزید، بگذارید تمام روز بپزد و وقتی به خانه برگشتید، شام آماده است!

 

نکات مهم برای مواد لازم برای سوپ سیب زمینی در آرام پز :

مواد این دستور از قبل آماده هستند تا کار شما را تا حد ممکن آسان کنند!

 

بیکن پخته شده: طعم شور و خوشمزه ای به سوپ اضافه می کند که با سیب زمینی و ادویه رنچ عالی می شود.

سیب زمینی خردشده منجمد: از هَش براون های منجمد استفاده کنید تا کارتان راحت تر شود.

 

آب مرغ: پایه مایع و خوش طعمی برای سوپ فراهم می کند.

کنسرو سوپ خامه ای مرغ: می توانید از نوع آماده یا دستور خانگی سوپ خامه ای مرغ استفاده کنید.

 

پنیر خامه ای: بافت خامه ای فوق العاده ای به سوپ می دهد و کمی طعم ترش دارد.

مخلوط ادویه رنچ: از نوع آماده یا دستور خانگی ادویه رنچ استفاده کنید.

 

فلفل سیاه: طعم ها را تقویت می کند و کمی تندی می افزاید.

پودر پیاز: طعم پیاز خوشمزه ای بدون استفاده از پیاز واقعی اضافه می کند.

 

پنیر چدار تند: طعم قوی و خامه ای به سوپ می دهد.

خامه و شیر (هف اند هف): بافتی نرم و طعمی خامه ای ایجاد می کند.

پیازچه: برای تزئین عالی است و طعم مواد سوپ را بهتر می کند.

 

طرز تهیه سوپ سیب زمینی کِرَک

مواد لازم برای تهیه سوپ سیب زمینی کِرَک

 

مواد لازم:

بیکن پخته و خردشده (تقسیم شده) ۱ و ¼ پیمانه
سیب زمینی خردشده منجمد ۱ بسته (۹۰۰ گرمی)
آب مرغ ۴ پیمانه
سوپ خامه ای مرغ ۱ قوطی (۳۰۰ گرمی)
پنیر خامه ای، نرم شده و مکعبی خردشده ۲۲۵ گرم
مخلوط ادویه رنچ خشک ۱ بسته (۲۸ گرمی)
فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
پودر پیاز ½ قاشق چایخوری
پنیر چدار تند رنده شده (مقداری اضافی برای سرو) ۲ پیمانه
خامه و شیر (half and half) ۱ پیمانه
پیازچه خردشده برای تزئین

 

طرز تهیه سوپ سیب زمینی در آرام پز :

این سوپ سیب زمینی کِرَک ساده تر از این نمی شود! فقط مواد را داخل آرام پز بریزید، دما را تنظیم کنید و بگذارید خودش کار را انجام دهد! مراحل زیر را دنبال کنید تا شام آماده منتظرتان باشد!

 

اضافه کردن مواد به آرام پز: سیب زمینی های منجمد، آب مرغ، سوپ خامه ای مرغ، پنیر خامه ای، ادویه رنچ، فلفل سیاه، پودر پیاز و ۱ پیمانه تکه های بیکن پخته شده را در آرام پز ۶ لیتری بریزید.

 

پخت: درب را بگذارید و روی حرارت کم (LOW) به مدت ۵-۶ ساعت یا روی حرارت زیاد (HIGH) به مدت ۲-۳ ساعت بپزید.

 

مخلوط کردن: ۱۵ دقیقه قبل از سرو، درب را باز کنید و سوپ را هم بزنید تا پنیر خامه ای کاملاً با سوپ مخلوط شود. سپس خامه و شیر و پنیر چدار رنده شده را اضافه کنید. درب را دوباره بگذارید و تا زمانی که پنیر ذوب شود، گرم کنید.

 

طرز تهیه سوپ سیب زمینی کرک

مراحل درست کردن سوپ سیب زمینی کِرَک

 

سرو: با پیازچه خردشده، پنیر چدار رنده شده و ¼ پیمانه تکه های بیکن اضافی (در صورت تمایل) تزئین کنید.

 

نکات و تغییرات برای سوپ سیب زمینی کِرَک :

سیب زمینی منجمد: استفاده از سیب زمینی های منجمد خیلی راحت است! من سیب زمینی های خردشده منجمد را به خاطر بافتی که به سوپ می دهند ترجیح می دهم، اما می توانید از هَش براون های رنده شده منجمد هم استفاده کنید.  

 

آب مرغ: سیب زمینی ها مقدار زیادی از آب مرغ را جذب می کنند. اگر سوپ رقیق تر دوست دارید، کمی آب مرغ اضافه کنید!  

 

جایگزین خامه و شیر: به جای خامه و شیر، هر نوع شیر دیگری هم جواب می دهد! برای سوپ غلیظ تر و سنگین تر می توانید از خامه سنگین استفاده کنید.

 

طرز تهیه سوپ سیب زمینی

طرز تهیه انواع سوپ سیب زمینی

 

نحوه نگهداری سوپ سیب زمینی در آرام پز :

این سوپ برای باقی مانده عالی است! حتی می توانید مقدارش را دو برابر کنید و مقداری را برای بعد فریز کنید!  

 

در یخچال: بعد از خنک شدن سوپ، آن را در ظرف دربسته در یخچال نگه دارید. حدود ۳-۴ روز ماندگاری دارد.  

 

در فریزر: می توانید سوپ را از قبل آماده کنید و برای بعد فریز کنید! بعد از خنک شدن، آن را در کیسه زیپ لاک بریزید و صاف کنید. حدود سه ماه در فریزر می ماند.  

 

گرم کردن مجدد: اگر از فریزر گرم می کنید، شب قبل سوپ را بیرون بیاورید و در یخچال بگذارید تا یخ زدایی شود. می توانید آن را روی اجاق یا در آرام پز گرم کنید تا کاملاً داغ شود. اگر لازم بود، کمی آب مرغ یا شیر اضافه کنید تا رطوبت سوپ برگردد، چون سیب زمینی ها هنگام نگهداری مایع زیادی جذب می کنند.

 

طرز تهیه انواع سوپ سیب زمینی

درست کردن انواع سوپ

 

سخن پایانی :

سوپ سیب زمینی کِرَک در آرام پز نه تنها به دلیل طعم بی نظیر و بافت خامه ای اش قلب همه را تسخیر می کند، بلکه با سادگی تهیه و امکان آماده سازی زودهنگام، گزینه ای عالی برای وعده های خانوادگی یا روزهای پرمشغله است؛ کافی است آن را امتحان کنید تا عاشقش شوید!

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

 

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.