به گزارش رکنا، امیر کرملو عضو هییت مدیره اتحادیه نانوایان سنتی تهران اظهار داشت: هیچیک از واحدهای نانوایی سنتی در سطح تهران تعطیل نشدهاند و طبق معمول به فعالیت خود ادامه میدهند.
وی افزود:در بازرسیهای روزانهای که توسط اتحادیه انجام میشود یا بررسی عملکرد دستگاهها و از طریق بازدید میدانی، هیچگونه تخلف یا تعطیلی را نشان نداده است.
عضو هییت مدیره اتحادیه نانوایان سنتی ادامه داد: تنها مشکل اختلال در دستگاههای کارتخوان نانینو و محدودیتهایی بود که برای نانوایان ایجاد شد، اما خوشبختانه با پیگیریهای استانداری و معاون استاندار، آقای عسگری، و مصوبه کارگروه مربوطه، به نانوایان اعلام شده که دیگر هیچ محدودیتی وجود ندارد.
وی تصریح کرد: حتی در صورت اختلال دستگاههای کارتخوان نانی نو، نانوایان میتوانند از کارتخوانهای دیگر استفاده کنند یا وجه نقد دریافت کنند تا خللی در تأمین نان مردم ایجاد نشود.
عضو هییت مدیره اتحادیه نانوایان سنتی تهران در ادامه گفت: این اتحادیه تا اخر روز و پایان ساعت اداری، پاسخگوی شکایات و درخواستهای مردم خواهد بود و با هرگونه تخلف یا تعطیلی زود تر از موعد برخورد میشود.
بنابراین گزارش اتحادیه نانوایان سنتی تهران پیش از این نیز اعلام کرده بود که برای پاسخگوی به نیاز مردم شیفت های پخت نان افزایش یافته است.
محمد نجمدی عضو هیأت مدیره نان سنگک اظهار داشت: مشکل اصلی برخی نانواییها در حال حاضر کمبود کارگر است درحالی که هر نانوایی حداقل سه تا پنج کارگر نیاز دارد و در این شرایط که با افزایش تقاضا مواجه ایم حتماً سه نفر باید حضور داشته باشند.
نجمدی تأکید کرد: مشکل آرد و سایر مواد اولیه وجود ندارد و الحمدلله در این زمینه مشکلی نیست.
وی افزود: با برنامه ریزی انجام شده طی یک تا دو روز آینده مشکل تعطیلی برخی نانواییها رفع میشود.
عضو هییت مدیره اتحادیه نان سنگک تصریح کرد: برنامه هایی برای تشویق همکاران خود داریم تا مغازهها را روشن نگه دارند و به مردم خدمترسانی کنند.
عضو هیأت مدیره نان سنگک درباره راهکارهای تشویقی گفت: ما خودمان میرویم پای کار و برای برخی نانواییها برای سهمیه آردشان تشویقی قرار میدهیم.