به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علی قمصری به همراه حمیدرضا یوسفی و کامران منتظری روز یکشنبه، دوم تیرماه ۱۴۰۴ در محوطه میدان آزادی سازها را در دست گرفتند و از ایران برای ایران نواختند. آنها کوشیدند جانی تازه به رگهای تن شهری بدوانند که زیر سایه جنگ چهرهای متفاوت پیدا کرده است؛ جانی تازه به رگهای تهران که این روزها چهرهای متفاوت با روزهای پیش از جنگ به خود گرفته است.
ازجمله حاضران در اجرای علی قمصری نادره رضایی، معاون امور هنری وزیر فرهنگوارشاد اسلامی بود. او به خبرآنلاین گفت: «ابتدا باید اشاره کنم، به گواه تاریخ یقینا ایران، پایدار است و باقی و پابرجا. احساس ما این بود که در شرایط کنونی، نمونههایی از بهترین نوع آنچه میتواند زندگی و روند جاری آن را تقویت کند در هنر یافت میشود. ما از این ابزار و وسیله برای نشان دادن این نکته استفاده کردیم که هنر میتواند در شرایط دشوار جنگ، یاریرسان و دلگرمکننده مردم باشد. دلگرم به این که با وجود همه مشکلاتی که بر وطن میرود، زندگی جاری است.»
معاون امور هنری وزیر فرهنگوارشاد اسلامی ادامه داد: «ما بر همین اساس با هنرمندان وارد گفتوگو شدیم. هنرمندانی که الحقوالنصاف از همه گروهها بودند، حتی کسانی که در همه این سالها بهواسطه محدودیتها و دشواریهای پشت سر گذاشته شده، دلخوریهایی داشتند. این هنرمندان، به خاطر ایران، آن گذشته را نه برای خود پررنگ که فراموش کردند و هیچکدام منتظر نمانند. آنها بیدرنگ همراه شدند. چراکه وقتی نام ایران میآید هیچ عامل دیگری نمیتواند در تصمیمگیری شما مداخله کند. همه این هنرمندان، به نام ایران و برای ایران، حول محور همبستگی ملی، از کیان ایران دفاع کردند. بخش از تجلی این دفاع در اقدامات داوطلبانه هنرمندان بروز پیدا کرد و ما هم وظیفه داشتیم که همراهشان باشیم تا آن چه میخواهند به ثمر برسد. نمونه این اقدامات اجرای علی قمصری است که در برج آزادی به عنوان یکی از مهمترین نمادهای شهر تهران برگزار میشود. ما انشاالله در روزهای آتی شاهد اجرای آثار نمایشی در مجموعه تئاتر شهر ازجمله سالن اصلی خواهیم بود و همچنین در استانها نیز فعالیتها از سر گرفته خواهد شد. اتفاقاتی که میتوانند تقویتکننده این نگاه باشند که زندگی جاری است، ایران ماندگار است و امیدواریم همه با هم، در کنار هم، با انسجام و تابآوری این دوران را هم از سر بگذرانیم.»
علی قمصری نخستین هنرمندی بود که به پویش حمایت دفتر موسیقی از آثاری با مضامین اتحاد و وطندوستی پاسخ مثبت داد. آنطور که بابک رضایی، مدیرکل دفتر موسیقی به خبرآنلاین میگوید اما این راه ادامه داد و گام دوم آن اجرای عاشیق احد ملکی (دوشنبه دوم تیرماه ۱۴۰۴ در میدان هفتتیر) است.
۵۹۲۴۲