به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، نرجس سلیمانی، عضو شورای شهر تهران در تاریخ 8 آبان ماه سال 1403 در تذکر پیش از دستور خود در جلسه شورای شهر تهران عنوان کرده بود که مردم یک مدیر مدبر میخواهند. شهرداری تهران امروز بدون در نظر گرفتن زیر ساختها دست به ورود خودروهای برقی زده، اما مدیران باید توان خود را بسنجند و بعد دست به فعالیتی بزند. باید بدانند ممکن است تصمیماتشان جنبه منفی داشته باشد. دوستان پاسخگو نیستند و مشکل مربوط به تاکسی های برقی را حل نمیکنند. باید جلسهای گذاشته شود. اینها کار سادهایست و میتوانند بحرانها را حل کنند.
در ادامه آن جلسه، مهدی چمران ، رئیس شورای شهر تهران در پاسخ به این تذکر بیان کرد: کسانی که این تاکسیها را خریدند چگونه میتوانند قسطها را پرداخت کنند؟ شهرداری میتواند مسئله این تاکسیها را به وزارت صمت واگذار کند. آقای دکتر عارف هم نامه نوشتند و جلسه گذاشتند و امیدواریم این مشکل رفع شود. هزینه این تاکسیها بسیار بالاست و همه به ۴۵۰ میلیون وزارت نفت دلخوش کردند و اگر این مبلغ پرداخت نشود، هیچ راننده تاکسی نمیتواند هزینه این تاکسیها را پرداخت کند و تا ۴۵۰ میلیون پرداخت نشود، مشکل حل نمیشود.
در پی این پیگیری ها، روز گذشته شادی مالکی، مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران از آغاز اعطای وامهای ۱.۲میلیاردی و ۳۵۰میلیون تومانی به خریداران تاکسیهای برقی خبر داد.
وی با بیان اینکه "تاکسیرانها از امروز با ارائه مدارک و تضامین مورد نیاز، میتوانند برای دریافت وام اقدام کنند."، ادامه داده بود: یک میلیارد و 200 میلیون تومان وام از سوی دولت و 350 میلیون تومان وام توسط شهرداری به متقاضیان خرید تاکسیهای برقی بهطور همزمان ارائه میشود.
مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران تصریح کرده بود: هزینه اسقاط تاکسی فرسوده تاکسیرانها حدود 140 میلیون تومان است و با ارائه وامهای مذکور، تاکسیرانها میتوانند با کمتر از 200 میلیون تومان آورده، تاکسی برقی خریداری کنند.