طرز تهیه کوفته باقلا

بیتوته یکشنبه 15 تیر 1404 - 08:08

طرز تهیه کوفته باقلا




مواد لازم :

 

 گوشت مغز ران 3 بار چرخ شده  500 گرم
 سبزی کوفته ریز خرد شده (شامل تره، شبت، ترخون و مرزه)  400 تا 500 گرم
 برنج خیس خورده  1پیمانه
 مغز باقلا تمیز شده  400 گرم
 کره 50 گرم
پیاز داغ 3 قاشق سوپخوری
آلو 10 عدد
نعناع داغ 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه :
ابتدا گوشت و سبزی خرد شده و برنج خیس شده را با نمک و فلفل زردچوبه خوب ورز می دهیم سپس باقلا را اضافه نموده و کمی ورز داده و به اندازه پرتقال گلوله ای برداشته وسط آن را آلو قرار داده و فشرده می کنیم تا وا نرود. سپس کره و پیاز داغ و کمی زردچوبه را تفت داده و آب ریخته تا جوش آید و کوفته ها را دانه، دانه در آب قرار داده تا کاملاً پخته شود و با نعناع داغ آن را تزئین می کنیم. (بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش باقلا (باقالی) سبز)

 

منبع : groohashpazi.blogfa.com

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.