طرز تهیه جوجه کباب با طعم ویژه

بیتوته یکشنبه 15 تیر 1404 - 08:08

طرز تهیه جوجه کباب با طعم ویژه



طرز تهیه جوجه کباب , جوجه کباب با طعم ویژه

در این دستور مرغ با آب پرتقال و لیمو مزه دار می شود، نعناع نیز رنگ و طعمی دیگر به کباب می دهد. در ادامه با مواد لازم و طرز تهیه این جوجه کباب آشنا می شوید.

مواد لازم برای 4 نفر :

 فیله سینه مرغ  4 عدد
 آب پرتقال و رنده پوست آن  نصف یک عدد
 نصف یک عدد  آب لیمو ترش و رنده پوست آن
 روغن زیتون  2 قاشق غذاخوری
 نعناع تازه خرد شده  2 قاشق غذاخوری
زیره 4/1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه :
مرحله 1 - فیله های مرغ را به قطعات مکعبی حدود 5/2 سانتیمتر برش دهید.


مرحله 2 - مابقی مواد لازم را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و تکه های مرغ را به آن افزوده و به مدت 2 ساعت استراحت دهید تا مزه دار شوند.


مرحله 3 - تکه های مرغ را به سیخ کشیده، روی منقل و یا روی گاز کباب کنید. سپس در ظرف مورد نظر چیده و با کاهو و نعناع تازه تزئین کرده و همراه با برنج یا نان سرو کنید.

 

منبع : pcparsi.com

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.