به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، «منصة الحارس» از رسانههای نزدیک به حماس در این باره اعلام کرد: اعضای این هسته به سرقت تجهیزات نظامی از مواضع رزمی و کمینگاههای متعلق به مقاومت و خریداری مقادیر زیادی سلاح از راهزنان و سارقان اعتراف کردهاند.
بازداشتشدگان پیشتر توسط دستگاه قضایی فلسطین در غزه به جرم قتل و تلاش برای خرابکاری محکوم شده بودند و با آغاز تجاوز رژیم صهیونیستی به این منطقه موفق به فرار از زندانها شده بودند.
دفتر اطلاع رسانی دولتی در غزه آبان ماه گذشته اعلام کرد ارتش رژیم صهیونیستی با برخی از گروه های تبهکار برای سرقت کمکهای بشردوستانه در نوار غزه هماهنگی میکند.
دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه تاکید کرد: ارتش رژیم صهیونیستی از ورود کمکهای بشردوستانه به افراد نیازمند در این باریکه جلوگیری میکند.
این نهاد اطلاع رسانی افزود: گروه های مبارز فلسطینی و نهادهای دولتی نوار غزه برای مقابله با سرقت کمکها و تضمین رسیدن آنها به افراد ذی حق، تلاش میکنند.
دفتر اطلاع رسانی نوار غزه تصریح کرد: ارتش رژیم صهیونیستی، بارها نیروهای پلیس فلسطین و مأموران تامین امنیت کمکهای بشردوستانه را هدف حمله قرار داده است.
رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار شد به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران، روی آورَد.
در تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه، آتشبس برقرار شد و براساس آن، تعدادی از اسیران مبادله شدند اما در ادامه، رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس، سر باز زد و از بامداد سهشنبه ۱۸ مارس ۲۰۲۵ (۲۸ اسفند ۱۴۰۳) با نقض مفاد آتشبس، تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت. رژیم اشغالگر در این مدت با محاصره نوار غزه از ورود هرگونه کمکهای بشردوستانه به این منطقه جلوگیری میکند.