انتظار به مثابه حرکت است/ لزوم جامعه سازی برای حکومت مهدوی

خبرگزاری ایسنا دوشنبه 09 فروردین 1400 - 10:29
مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد گیلان، انتظار را به مثابه حرکت و پرهیز از گوشه نشینی دانست و متذکر شد: انتظار به معنی آماده شدن و آماده بودن است و لذا منتظران در عصر غیبت با رفت و روب جان و جامعه بهترین بستر را برای حکومت مهدوی فراهم کنند.
انتظار به مثابه حرکت است/ لزوم جامعه سازی برای حکومت مهدوی

حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی رضوانی نژاد در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به فلسفه انتظار در عصر غیبت امام زمان(عج)، اظهار کرد: دوران غیبت شرایطی را ایجاد می کند که مومنان با کار تشکیلاتی اهل بیت(ع) آشنا شوند.

وی با بیان اینکه ائمه معصومین(ع) برای شیعیان خود موازین و مراسم شیعی و فرهنگ اهل بیت را بر جا گذاشته اند، تصریح کرد: در دوران غیبت شیعیان به سراغ این مفاهیم می روند و آنها را به کار می برند و با کار تشکیلاتی اهل بیت(ع) و نظم شیعی عجین می شوند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد گیلان، با بیان اینکه ائمه اطهار(ع) قبل از امام دوازدهم به ویژه امام محمدتقی، امام علی النقی و امام حسن عسکری رجوع به نواب را برای شیعیان تبیین کردند، گفت: نواب کسانی هستند که از طرف ائمه نیابت دارند تا موازین اهل بیت و نظم شیعی را در جامعه اجرا کنند تا زمینه خو گرفتن مردم با فرهنگ اهل بیت(ع) و مرجعیت ایجاد شود.

حجت الاسلام رضوانی نژاد، وجود مبارک اهل بیت(ع) را واسطه خیر دانست و عنوان کرد: خداوند این مقام را به اهل بیت(ع) عطا کرده تا موازین و آداب و رسوم دین را در سطح اجتماع به وجود آورند، اما متاسفانه مردم زمان ائمه اطهار(ع) نتوانستند بستر این حکومت الهی را فراهم کنند و لذا امام دوازدهم در پس پرده غیبت قرار گرفت تا این استعداد که خواست خدا از فلسفه وجوی امام در جامعه است، به عینیت برسد.

وی با بیان اینکه بشر هنوز نتوانسته استعداد پذیرش امام جهت بالندگی جامعه اسلامی را به فعلیت برساند، اضافه کرد: وجود امام لطف است و انسان از این لطف محروم شده است.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد گیلان، سبک زندگی اسلامی را زمینه ساز ظهور دانست و ادامه داد: بنا بر آیات و روایات «دعای فرج» یکی از وظایف شیعه در عصر غیبت است، زیرا می توان مولفه های سبک زندگی مهدوی را از آن استخراج کرد.

حجت الاسلام رضوانی نژاد، خودسازی را نخستین ویژگی منتظر دانست و یادآور شد: در عصر غیبت باید خودسازی داشته باشیم، زیرا انسانی که خود را شناخت، لایق دیدار امام زمانش می شود.

وی با بیان اینکه دعای فرج امام زمان(عج) خصوصیات فرد منتظر را بیان می کند، گفت: سبک زندگی مهدوی برای پیر و جوان و زن و مرد برنامه دارد و در کنار نگاه به خود و ایجاد تقوا و نفس پاکیزه، نگاه به جامعه و اصلاح و سالم سازی آن را مد نظر قرار می دهد.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد گیلان، جامعه سالم را مقدمه حکومت مهدوی دانست و اظهار کرد: جامعه باید مستعد استقرار حکومت مهدوی باشد که در این راستا نمایندگان خاص و عام امام ماموریت زمینه سازی برای استقرار حکومت مهدوی را دارند.

حجت الاسلام رضوانی نژاد، با بیان اینکه امام خمینی(ره) از سال ۴۲ تا ۵۷ به دنبال تشکیل حکومت مهدوی بود، عنوان کرد: حکومت مهدوی در عصر غیبت توسط نائب عام امام زمان یعنی ولی فقیه هدایت می شود.

وی انتظار را به مثابه حرکت و پرهیز از گوشه نشینی دانست و متذکر شد: انتظار به معنی آماده شدن و آماده بودن است و لذا منتظران در عصر غیبت با رفت و روب جان و جامعه بهترین بستر را برای حکومت مهدوی فراهم کنند.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.