به گزارش رکنا به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل کانون، محسن رشیدی، با مقاله «بررسی سیارات فراخورشیدی قابل سکونت و زمینگون: مطالعه تجربی ویژگیهای ستاره میزبان و شاخص شباهت به زمین» در این رویداد بینالمللی شرکت کرده بود که این مقاله اسفند سال ۱۴۰۳ از سوی این دانشگاه پذیرفته و اکنون در آن نشریه منتشر شده است.
دانشگاه وندربیلت یک دانشگاه تحقیقاتی است که در سال ۱۸۷۳ میلادی یعنی ۱۵۲ سال پیش در نشویل واقع در ایالت تنسی آمریکا بنیاننهاده شده و در رتبهبندی دانشگاههای آمریکا رتبه ۴۶ را به خود اختصاص داده است.
در این میان، چهرهها و شخصیتهای مختلفی در عرصه علم، هنر، ادبیات و سیاست از کشورهای مختلف جهان دانشآموخته این دانشگاه بودهاند.
بر اساس این گزارش محسن رشیدی عضو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که مقالهاش در نشریه این دانشگاه منتشر شده است، توضیح داد: مقالهی من درباره این است که ما صرفا با داشتن مشخصات یک ستاره، چهقدر میتوانیم امیدوار باشیم به دور این ستاره، یک سیاره قابل سکونت و زمینگون کشف کنیم. دادههای منظومههایِ قبلا کشف شده را بررسی کردم، و از طریق آنها بهطور حدودی آن نوع از ستارهها که بیشتر احتمال میرود چنین سیارههایی را دورشان پیدا کنیم، مشخص کردم.
او افزود: نتیجه این مقاله میتواند مطالعههای بعدی برای سیارات زمینگون را روی آن نوع ستارهها متمرکز کند و احتمالا بازدهی بهتری خواهند داشت.
یادآوری میشود کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تلاش میکند با ارائه آموزشهای تخصصی، نقش مهم و بستر مناسبی را برای شناسایی و پرورش استعدادهای درخشان علمی کشور ایفا کند.
مقاله «بررسی سیارات فراخورشیدی قابل سکونت و زمینگون: مطالعه تجربی ویژگیهای ستاره میزبان و شاخص شباهت به زمین» محسن رشیدی اینجا قابل مشاهده است.