زاکانی تاکید کرد: بخشی از اعتبارات برای بازسازی اماکن آسیب دیده در جنگ را از منابع داخلی شهرداری و بخشی دیگر از فروش افزایش تراکم تامین میکنیم.
شهردار تهران از شناسایی ۶۰ نقطه ایمن زیرزمینی برای مواقع بحران خبر داد و گفت: به طرح اسکان ایمن در زیرزمین در سالهای پس از جنگ تحمیلی کمتر توجه شد.
به گزارش ایرنا، علیرضا زاکانی شامگاه چهارشنبه در گفت وگوی ویژه خبری افزود: در همین ایام جنگ توانستیم ابن تعداد نقطه ایمن را در مناطق مختلف تهران شناسایی کنیم.
به گفته شهردار تهران، این ۶۰ نقطه را به وسایل اطلاع رسانی و آژیر مجهز کرده و بدنبال ساخت پارکینگ - پناهگاه در پایتخت هستیم.
وی اظهار کرد: علاوه بر این، ایستگاههای مترو را در قالب طرح جمعیت پذیری در زیرزمین مورد بررسی قرار دادیم.
شهردار تهران ادامه داد: یک کاری انجام خواهیم داد تا بخشهای صدمه خورده را تبدیل به موزه کنیم اما در سایر بخشها نیز تابلو نصب خواهد شد و حتما این نقاط را به یادگار برای نسلهای آینده خواهیم گذاشت.
وی اضافه کرد: قطعا ایران برای آینده پیش رو است و تمامی مناسبات منطقه و جهان را در این خصوص دخیل خواهد بود.
۸۲۰۰ واحد مسکونی در تهران آسیب دیدند
شهردار تهران با بیان اینکه ۸ هزار و ۲۰۰ واحد مسکونی مردم در جریان جنگ ۱۲ روزه در پایتخت خسارت دیدند، افزود: این خسارت از جزیی همچون شکستن شیشه و درب و پنجره تا تخریب کامل را شامل میشود.
به گفته وی، اثاثیه سالم منازل آسیب دیده را در انبارهای شهرداری تا پایان بازسازی منازل بصورت امن نگهداری خواهیم کرد.
زاکانی با بیان اینکه خود را برای ۰ تا ۱۰۰ کار آماده کردیم و با تمام وجود نوکری مردم را خواهیم کرد، گفت: ۳۴۶ خانواری که خانهشان در حملات صهیونیستها تخریب شده را در هتلها اسکان دادیم.
وی با بیان اینکه تا آخر این ماه آسیبهای جزیی بیش از چهار هزار خانهای که در حملات رژیم صهیونیستی خسارات دیدهاند را تعمیر میکنیم، افزود: برای ۲ هزار و ۷۰۰ خانهای هم که دیوار خانهشان آسیب دیده کارشناسی و هزینه بازسازی آن را پرداخت میکنیم.
زاکانی ادامه داد: شهرداری تهران حاضر به ارائه خدمات به شهروندان تهرانی در مقاوم سازی (۵۰۰ واحد) و نوسازی کامل (۴۰۰ واحد) در این امور اگر مالکان مایل باشند شهرداری بطور کامل میتواند عهدهدار مسوولیت بازسازی و مقاوم سازی شود یا اگر مالک خود تمایل به بازسازی و نوسازی داشت شهرداری به عنوان نهاد خدمت رسان کنار آنها خواهد بود.
شهردار تهران با اشاره به اهمیت تاریخی این جنگ یادآور شد: بین قبل و بعد از این جنگ، ما دو ایران متفاوت داریم، وظیفه ماست که دغدغههای آسیبدیدگان را به حداقل برسانیم.
اجار خانه برای آسیبدیدگان در همان محل با همان متراژ
وی یادآور شد: برای افرادی که خانهشان نیاز به تخریب و نوسازی، بازسازی و مقاومسازی دارد، خانه در همان محل با همان متراژ اجاره میکنیم برای این منظور حدود ۱.۵ میلیارد تومان بعنوان ودیعه و ماهانه تا ۳۰ میلیون تومان اجاره پرداخت خواهیم کرد.
به گفته شهردار تهران، همچنین مبلغ ۲۵۰ میلیون تومان نیز بهعنوان کمکهزینه خرید لوازم منزل برای اماکن آسیب دیده در نظر میگیریم.
زاکانی تاکید کرد: بخشی از اعتبارات برای بازسازی اماکن آسیب دیده در جنگ را از منابع داخلی شهرداری و بخشی دیگر از فروش افزایش تراکم تامین میکنیم.
وی افزود: از سوی دیگر بخشی از اعتبارات را دولت تامین میکند و یا از طریق منابع زمینشهری و یا حتی تسهیلات بانکی تامین خواهیم کرد.
پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
منبع خبر "
عصر ایران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.