مبلغ این تسهیلات ۶۰ میلیون تومان است که با کارمزد ۵ درصد و در اقساط ۶۰ ماهه به واجدان شرایط پرداخت خواهد شد.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از آغاز نهمین دوره ثبتنام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان خبر داد.
به گزارش ایسنا، حجت میرزایی، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در نشست با رؤسای کانونهای بازنشستگان استان اردبیل افزود: ثبتنام این تسهیلات از روز یکشنبه ۲۲ تیرماه ۱۴۰۴ آغاز میشود و بازنشستگان و وظیفهبگیرانی (همسر متوفی) که تاریخ عقدنامه فرزندشان از ابتدای فروردین ۱۴۰۳ به بعد باشد، میتوانند برای دریافت این وام اقدام کنند.
وی با اشاره به جزئیات این طرح افزود: مبلغ این تسهیلات ۶۰ میلیون تومان است که با کارمزد ۵ درصد و در اقساط ۶۰ ماهه به واجدان شرایط پرداخت خواهد شد.
به گفته وی، این تسهیلات تنها به ازدواج فرزندان بازنشسته یا وظیفهبگیر (همسر متوفی) که تحت پوشش صندوق بازنشستگی کشوری هستند تعلق میگیرد.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری تصریح کرد: برای ثبتنام آنلاین این تسهیلات، ارسال اسکن اصل صفحه اول شناسنامه بازنشسته، صفحه مشخصات فرزندان، اصل عقدنامه و شناسنامه زوجین (صفحه اول و مشخصات) الزامی است. ثبت نام صرفا از طریق درگاه خدمات الکترونیک صندوق بازنشستگی کشوری و به صورت اینترنتی انجام خواهد شد. پرداخت این وام پس از بررسی و تأیید مدارک و تخصیص اعتبار از سوی بانک عامل انجام خواهد شد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری هدف از تداوم اجرای این طرح را حمایت از خانوادههای بازنشسته و کاهش بخشی از دغدغههای مالی ازدواج جوانان عنوان کرد.
همچنین مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در نشستی با حضور استاندار اردبیل و نمایندگان این استان از پرداخت کامل حقوق بازنشستگان تا پایان خرداد و تسویه ۱۴ همت از معوقات سال ۱۴۰۰ خبر داد.
وی اعلام کرد: حقوق بازنشستگان کشوری بهصورت کامل تا تاریخ ۳۱ خرداد پرداخت شده و در جریان جنگ ۱۲ روزه اخیر نیز ۱۴ هزار میلیارد تومان از معوقات باقیمانده بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ پرداخت گردید.
وی با اشاره به وجود ۲۶ هزار بازنشسته در استان اردبیل، که ۶۵ درصد آنان فرهنگی هستند، از آغاز ساخت خانه امید در این استان خبر داد و گفت: اردبیل جزو معدود مراکز استانی بود که فاقد خانه امید بود، اما با واگذاری زمین توسط شهرداری، این پروژه آغاز شده و در بوشهر و خرمآباد نیز احداث خواهد شد.
وی افزود: با توجه به هزینه بالای ساخت این مراکز – که کمتر از ۱۵ میلیارد تومان برای هر مرکز نیست – امکان احداث خانه امید در تمامی شهرستانها وجود ندارد، اما تلاش میشود مراکزی برای ارائه خدمات متنوع به بازنشستگان ایجاد شود.
میرزایی همچنین از تصویب طرح خدمات محلهای برای بازنشستگان خبر داد و گفت: در این طرح، خدمات دوره سالمندی سازمان تامین اجتماعی، صندوق بازنشستگی کشوری و سازمان بهزیستی به صورت متمرکز در مدارس و مراکز بهداشت ارائه خواهد شد و پزشک، مددکار اجتماعی و نماینده بیمه تکمیلی نیز در این مراکز مستقر خواهند شد.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی همچنین بر لزوم شناسایی ظرفیتها و توانمندیهای بازنشستگان در حوزههای مختلف حقوقی، مالی و فنی تأکید کرد و گفت: باید این توانمندیها را به بازار کار و بنگاههای اقتصادی متصل کنیم تا حس مفید بودن به بازنشستگان منتقل شود.
میرزایی به نگاه جدید مجلس شورای اسلامی در برنامه هفتم توسعه نیز اشاره کرد و گفت: در این برنامه، تدبیری برای خروج صندوق بازنشستگی از بنگاهداری اندیشیده شده است.
وی در عین حال تأکید کرد: تجربه جنگ اخیر نشان داد دولت باید در صنایع غذایی – بهویژه لبنیات – و همچنین صنایع دارویی، نقش فعالتری ایفا کند؛ چرا که مدیریت این صنایع در شرایط بحرانی باید با حضور دولت و به شکل اقتصادی و رقابتی اما با کنترل دولتی صورت گیرد.
او در ادامه گفت: در زمان جنگ، خرید شیر مازاد از دامداران از ۱۹۰۰ تن به ۲۵۰۰ تن رسید و این مازاد به شیر خشک تبدیل شد تا نیاز کشور در صورت تداوم بحران تا شش ماه آینده پیشبینی شود.
در خصوص همسانسازی حقوق بازنشستگان نیز، میرزایی از انجام آسیبشناسی مرحله اول آن خبر داد و گفت: برخی دستگاهها در تخصیص منابع دچار نابرابری شدهاند که مجلس میتواند در اصلاح آن کمککننده باشد.
وی در خصوص بیمه تکمیلی نیز اظهار کرد: بیمههای تکمیلی اغلب تمایلی به پوشش بازنشستگان ندارند، چرا که نرخ بیماری در این گروه بالا است. اما اگر بازنشستگان با کارکنان ادغام شوند، ضریب خسارت کاهش یافته و پوشش بهتری ایجاد میشود. در حال حاضر، سرانه بیمه تکمیلی بازنشستگان ۷۰۰ هزار تومان و کارکنان شاغل یک میلیون و ۲۵۰ هزار تومان است که با همکاری دولت و صندوق و خود بازنشستگان، میتوان اختلاف موجود را جبران و خدمات بهتری ارائه کرد.
میرزایی با اشاره به ظرفیتهای بالای استان اردبیل در حوزه کشاورزی و دامداری گفت: اردبیل مستعد ایجاد کشت و صنعتهای مدرن و توسعه زنجیره صنایع لبنی است. هماکنون نیز ظرفیتهایی نظیر کشت و صنعت مشکینشهر و بنگاههای نیمهفعال در این حوزه میتوانند با حمایت دولت احیا شوند.
وی در پایان تأکید کرد که صندوق بازنشستگی کشوری قصد ورود به حوزه گردشگری را ندارد و تمرکز خود را بر امنیت غذایی، سلامت و سرمایهگذاریهای پایدار گذاشته است.
پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
منبع خبر "
عصر ایران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.