به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: کویینسی نوشت: ایران کشوری شکننده و چندتکه نیست؛ بلکه یک ملت ۹۰ میلیونی با حس عمیق هویت تاریخی و فرهنگی است.
این تحلیل تاییدی مضاعف بر این است که ملت ایران، برخلاف محاسبات آمریکا و رژیم صهیونیستی، از انسجام تمدنی، حافظه تاریخی و ناسیونالیسم پیوسته برخوردار است.
علاوهبر مؤسسه آمریکایی «کوییسنی»، مؤسسه «بروکینگز» که یک مؤسسه معتبر آمریکایی است و برخی مراکز آن همچون مرکز «سابان» که بهصورت ویژه ایران را رصد و مطالعه میکند، اخیراً اذعان به قدرت ایران برای زمینگیر کردن آمریکا کرده است و در این رابطه آورده است:
۱- ایران یک کشور شکستخورده نیست و نباید انتظار داشت از موضع ضعف رفتار کند.
۲- دلیل ورود آمریکا به جنگ، ناتوانی اسرائیل در تحقق اهدافش حتی با پیشرفتهترین سلاحهای غربی بود.
۳- موشکهای مخرب ایران، با وجود سامانههای دفاع هوائی آمریکا و اسرائیل، به طور گسترده به عمق سرزمینهای اشغالی نفوذ کردند.
۴- این حملات، تحمل یک جنگ طولانی را برای اسرائیلیها غیرممکن ساخته است.
۵- زرادخانه ایران توان تهدید آمریکا در خلیجفارس و اخلال در منابع حیاتی انرژی جهانی را دارد.
پیشتر نیز مسئولان سابق رژیم صهیونیستی به شکست خود در جنگ با ایران اعتراف صریح و خفتباری داشتهاند. آنگونه که نخستوزیر اسبق رژیم صهیونیستی که شکست در برابر حزبالله در جنگ ۳۳روزه را در کارنامه خود دارد، به شکست رژیم صهیونیستی در رسیدن به اهداف خود در جنگ ۱۲روزه علیه ایران اعتراف کرد.
«ایهود اولمرت» در گفتوگو با شبکه «بیبیسی» با ابراز وحشت از قدرت موشکهای ویرانگر ایران، گفته بود که «موشکهای ایران ترس دارد.» او همچنین درباره نابودی برنامه هستهای ایران اعتراف کرده بود، برنامه هستهای ایران را نمیتوان از بین برد.
اولمرت با اعتراف به شکست رژیم صهیونیستی در از بینبردن برنامه هستهای ایران گفت: از اول هم مشخص و روشن بود نابودی تاسیسات هستهای ایران غیرممکن است.
این اعتراف به شکست در بین مردم منطقه و افکار عمومی جهان عرب باعث شده واکنشها نسبت به جنگ اسرائیل علیه غزه و عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی شکل دیگری به خود بگیرد. نتایج یک نظرسنجی تازه از مؤسسه «عرب بارومتر» نشان میدهد جنگ اسرائیل علیه غزه، افکار عمومی جهان عرب را بهشدت متأثر کرده است. طبق این دادهها، حمایت از عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی به شکل محسوسی کاهش یافته است.
تحلیلگران میگویند کارزار نظامی اسرائیل با ایران و نسلکشی آنها در غزه نهتنها چهره تلآویو، بلکه اعتبار آمریکا و متحدان منطقهای آن را در افکار عمومی مخدوش کرده است.