به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، حسین علیمراد درباره شرایط بحرانی ناشی از تجاوز رژیم صهیونیستی به کشور و تأثیر آن بر صنعت پتروشیمی اظهار کرد: شرکت ملی صنایع پتروشیمی در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، با تکیه بر وظایف از پیشتعریفشده، موفق شد این شرایط بحرانی را به بهترین شکل مدیریت کند.
وی با تأکید بر اینکه در همان ۹ ساعت ابتدایی جنگ تحمیلی، راهبردهای صنعت پتروشیمی برای آمادگی در شرایط اضطراری تدوین شد، افزود: با برگزاری منظم و دقیق نشستهای کمیته بحران که به بیش از ۱۴ نشست رسید، توانستیم همه چالشهای صنعت پتروشیمی را رفع و حتی به برخی ارگانهای دیگر نیز کمک کنیم.
مدیر برنامهریزی و توسعه شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به برنامهریزی انجامشده برای بهرهبرداری از طرحهای پتروشیمی در سال ۱۴۰۴ تصریح کرد: شرکت ملی صنایع پتروشیمی متعهد به تحقق اهداف تعیینشده است و روند اجرای طرحها مطابق با برنامه در حال پیشرفت است.
رژیم صهیونیستی در تاریخ ۲۳ خرداد، با نقض آشکار حقوق بینالملل و حاکمیت ملی جمهوری اسلامی ایران، مناطقی در تهران و برخی دیگر از شهرها، ازجمله تأسیسات هستهای کشور را هدف حمله نظامی قرار داد. در این اقدام تروریستی، شماری از دانشمندان، نظامیان و شهروندان غیرنظامی به شهادت رسیدند.
سرانجام پس از جنگ ۱۲ روزه، رئیسجمهوری آمریکا در سوم تیر از دستیابی به توافق آتشبس میان ایران و رژیم صهیونیستی خبر داد. جمهوری اسلامی ایران نیز با تأکید بر اینکه آغازگر جنگ نبوده است، اعلام کرد تا زمانی که رژیم اسرائیل به تجاوزات غیرقانونی خود پایان دهد، ایران نیز قصدی برای ادامه پاسخ نظامی ندارد.