در چنین وضعیتی، اصلاح الگوی کشت نهتنها یک ضرورت فنی، بلکه اقدامی ملی و راهبردی برای تأمین امنیت غذایی پایدار کشور است؛ موضوعی که در سطح عالی دولت به آن توجه جدی شده است.
با دستور رئیسجمهوری به وزرای «جهاد کشاورزی» و «کشور»، استانداران در سرتاسر کشور موظف شدهاند، اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را بهعنوان اولویتی فوری و ضروری در دستورکار خود دهند.
به گزارش ایسنا، این اقدام با هدف ارتقای امنیت غذایی، حفاظت از منابع پایه و افزایش بهرهوری مصرف آب در بخش کشاورزی، یکی از گامهای راهبردی دولت برای مقابله با چالشهای اقلیمی و ناترازیهای تولید محسوب میشود.
بر اساس این دستور که از سوی «وزارت کشور» صادر شده استانداران موظف شدهاند با همکاری دستگاههای ذیربط، هماهنگی لازم برای اجرای الگوی کشت اصلاحشده را فراهم کنند و کارگروه استانی الگوی کشت را با حضور دستگاههای مسئول در هر استان تشکیل دهند.
این تصمیم مهم در شرایطی اتخاذ شده است که کشور با چالشهای متعددی نظیر تغییرات اقلیمی، بحران منابع آب و ناپایداری در زنجیره تولید و بازار محصولات کشاورزی مواجه است.
در چنین وضعیتی، اصلاح الگوی کشت نهتنها یک ضرورت فنی، بلکه اقدامی ملی و راهبردی برای تأمین امنیت غذایی پایدار کشور است؛ موضوعی که در سطح عالی دولت به آن توجه جدی شده است.
اقدام اخیر وزارت کشور، نتیجه مطالعات راهبردی در «مرکز بررسی های استراتژیک ریاستجمهوری» است. این مرکز با آسیبشناسی روند اجرای الگوی کشت در سه دهه گذشته در کشور و با بررسی ناترازیهای موجود و خلأهای مدیریتی، بر لزوم ورود هماهنگ نهادهای فرابخشی به مسئله کشاورزی تأکید کرده و فعالسازی ظرفیت ملی برای اصلاح ساختاری نظام کشاورزی کشور را خواستار شده است.
پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
منبع خبر "
عصر ایران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.