ظروف تفلون بازسازی شده: قاتلان خاموش در آشپزخانه شما

رکنا سه شنبه 31 تیر 1404 - 22:24
رکنا: معاون سازمان غذا و دارو با هشدار درباره خطرات ظروف تفلون بازسازی‌شده، تأکید کرد که استفاده از این ظروف با پوشش‌های غیراستاندارد می‌تواند مواد سمی و فلزات سنگین خطرناک را به غذا منتقل کند و سلامت مصرف‌کنندگان را به خطر بیاندازد.
ظروف تفلون بازسازی شده: قاتلان خاموش در آشپزخانه شما

 به گزارش رکنا، کلثوم خیرالهی، معاون اداره کل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو، با اشاره به روند ناسالم بازسازی ظروف تفلون اظهار کرد که مواد اولیه مورد استفاده در این فرآیند تحت نظارت نیستند. او توضیح داد: «در بسیاری از مواقع پوشش‌هایی که برای بازسازی به کار می‌روند، استانداردهای لازم را ندارند و تحت تأثیر حرارت ممکن است مواد شیمیایی مضری را وارد غذا کنند.»

آسیب به پوشش تفلون، خطری جدی

او ادامه داد: «اگر پوشش تفلون ظرفی ترک بخورد یا جدا شود، به هیچ عنوان نباید دوباره از آن استفاده کرد. زیرا تماس مواد غذایی با فلز پایه می‌تواند منجر به آزادسازی فلزات سنگین و سایر آلاینده‌های خطرناک شود. این موضوع می‌تواند تهدیدی جدی برای سلامت باشد.»

لزوم توجه به استانداردها

معاون این سازمان با تأکید بر اهمیت آگاهی عمومی تصریح کرد: «ظروف تفلونی که مورد بازسازی قرار می‌گیرند و دوباره به بازار عرضه می‌شوند، غالباً فاقد استانداردهای ایمنی و بهداشتی هستند. در نتیجه، استفاده از آن‌ها می‌تواند سلامت مصرف‌کنندگان را به‌شدت به خطر بیندازد.»

توصیه به مصرف‌کنندگان

خیرالهی به مردم توصیه کرد که هنگام خرید ظروف تفلون، دقت کافی داشته باشند و تنها محصولاتی با مجوز معتبر و پوشش سالم را خریداری کنند. او افزود: «اگر پوشش ظروف تفلون آسیبی دیده باشد، بهتر است آن را از چرخه مصرف خارج کنید تا از پیامدهای احتمالی آن جلوگیری شود.»

اخبار تاپ حوادث

وبگردی

منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.