عصر ایران؛ الناز چراغی- سفر علی لاریجانی به مسکو برای تسلیم پیام رهبری به ولادیمیر پوتین خبری ناگهانی بود که ابتدا از جانب سخنگوی کاخ کرملین اعلام شد و واکنش های گستردهای در پی داشت.
غلامعلی جعفر زاده ایمنآبادی، فعال سیاسی و نمایندهٔ پیشین رشت در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با «عصر ایران» بر این سفر متوقف نمیماند و به دو بار رد صلاحیت علی لاریجانی برای انتخابات ریاست جمهوری در سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۳ اشاره میکند و میگوید: اینکه دکتر لاریجانی که اجازه شرکت در دو انتخابات اخیر ریاست جمهوری را نیافت به عنوان نماینده عالی رهبری به دیدار ولادیمیر پوتین میرود، شاید منجر به این شود که پوتین از آقای لاریجانی بپرسد «شما که برای ریاست جمهوری رد صلاحیت شدهاید، اینجا چه کار می کنید؟!».
وی با بیان این طعنه نتیجه گرفت: ما در سوزاندن چهرههای شاخص و تاثیرگذار به طور کاملا تاسف برانگیزی تبحر و ید طولایی داریم! واقعا چطور می شود، لاریجانی را برای حضور در انتخابات شایسته نمی دانند، اما از طرف عالی تریم مقام جهان اسلام به مأموریتی مهم اعزام میشود؟ کسانی که بر این رفتارها اصرار دارند با تحرکات رادیکال به کشور و مردم ظلم می کنند و باید پاسخگوی رفتار هزینهساز خود باشند.
نماینده ادوار مجلس در ادامه ادعایی را مطرح کرد و گفت: باید با این موضوع کنار بیاییم که تأثیر و ارادهٔ جاسوسان موساد در رد صلاحیت افراد چه در انتخابات ریاست جمهوری چه در مجلس و حتی مجلس خبرگان رهبری محتمل است.
وی حمله به یک فیلم سینمایی بعد از استقبال عمومی را هم ناشی از تحرکات عوامل موساد می داند و معتقد است:
در واقع جریان نفوذ که سود آن متوجه اسراییل است در تلاش است تا مردم را از همراهی با نظام در جنگ 12 روزه پشیمان کنند و بعید نیست گران کردن نرخ تلفن ثابت، اینترنت، برنج، نان و . . . اقلام ضروری هم القائات آنان باشد.
وی درباره غفلت سیستم امنیتی توضیح داد: طبیعی است که سیستم اطلاعاتی ما خسارت بزرگی دیده است. این درست که در جنگ بمباران نشدیم، اما ظاهرا قبل از تهاجم اسرائیل، سیستم اطلاعاتی سوراخ شده بود و در مجموعه امنیتی کشور نشتی به وجود آمده است که حتما باید آنها برطرف شوند. همچنین این توضیح لازم است، مردم دیگر به تریبون تندروها گوش نمی دهند و دوره شان تمام شده است.
این چهره خاطرنشان کرد: باید این نکته بسیار مهم را در نظر بگیریم که برای قدردانی از مردم زمان به شدت میگذرد. رفع حصر، آزادی زندانیان سیاسی، آزادی پلتفرم ها و . . . کارهای مهمی بودند که می توانستند در راستای جلب نظر افکار اتفاق بیفتند، اما متاسفانه زمان از دست رفت و این میتواند خسارتی عظیم به مصلحت عمومی تحمیل کند.
جعفر زاده ایمن آبادی در پایان یادآور شد: بخش زیادی از تصمیم گیری و سیاست گذاری کشور از بیرون تحمیل میشود. درخت انقلاب شته زده وامیدواریم، آفت زدایی شود تا سایه درخت تنومند انقلاب همچنان بالای سر مردم باشد.