آنچه مشخص است اینکه ارتباط میان اعضای هیأت مدیره و دیگر مسئولان صرفاً به اختلافنظر خلاصه نمیشود.
به گزارش سرویس ورزشی تابناک، پایان خوش و شیرین آبیهای پایتخت در فصل کابوسوار آنها هم باعث نشد که انسجام و وحدت رویه مناسبی به وجود بیاید. استقلالیها اواخر فصل گذشته به نوعی از تونلی تاریک و ترسناک خارج شدند و جام قهرمانی جامحذفی را بالای سر بردند، اما این موفقیت هم نقطه پایانی بر تمام حواشی و جنجالها نبود.
هرچند به نظر میرسید با توجه به کسب سهمیه مسابقات آسیایی و البته تجربه یک فصل پرتنش به واسطه تغییرات مداوم و پیدرپی، استقلالیها در مسیر آرامش حرکت کنند و بدیهی است که میلیونها هوادار این تیم هم چنین انتظار و توقعی داشتند. با این حال که دو ماه از قهرمانی آنها در جامحذفی گذشته، هیچ نشانی از بهبود اوضاع در سطح مدیریتی استقلال نیست.
تمام ۶۰ روز گذشته با انواع و اقسام شایعات، گمانهزنیها و خبرهای نهچندان امیدبخش برای هواداران سپری شده و در این میان آنچه از شواهد و قرائن مشخص است، اینکه مدیران استقلال در موضوعات مختلف و اساساً مسائل مهم و راهبردی، صرفاً اختلافنظر ندارند بلکه با شکاف عمیقی در دیدگاه و نظرات مواجه هستند. از جمله این موارد میتوان به دو دستگی در جریان مذاکره و استخدام فابیو کاریله، مربی برزیلی اشاره کرد.
در این میان، صحبتهای فریده شجاعی، در حاشیه قرعهکشی مسابقات لیگبرتر دوره بیستوپنجم، پرده از اختلافی میان اعضای هیأت مدیره برداشت که در نوع خود عجیب است. او در رابطه با جدایی سیدحسین حسینی از استقلال گفت: «به هر حال هر فرد در هیأت مدیره باشگاه استقلال نظر خودش را میدهد و من هم خودم به شخصه دوست نداشتم که حسینی از استقلال جدا شود، اما ماندن او در هیأت مدیره رأی کافی را نیاورد.» حال سؤال این است که مگر مواردی چون لیست مازاد و لیست خرید، نباید با هماهنگی کامل با ریکاردو ساپینتو صورت گیرد؟ در واقع اعضای هیأت مدیره بر سر مسائل کوچک تا بزرگ و حتی مواردی هم که چندان در حیطه وظایف آنها نیست، با هم اختلاف دارند و این همان نقطهای است که مانع بهبود اوضاع در استقلال میشود.
با تمام این اوصاف، آنچه بیش از پیش به شایعات اخیر قوت میبخشد و نشانههایی از تغییرات گسترده قریبالوقوع را نمایان میکند، دقت و توجه به اظهارات فردی چون علی تاجرنیا است. رئیس هیأت مدیره باشگاه استقلال و نماینده تامالاختیار هلدینگ خلیجفارس در این باشگاه. از دیماه ۱۴۰۳ که محمد شریعتمداری، مدیرعامل شرکت هلدینگ خلیجفارس در حکمی، علی تاجرنیا را به عنوان دستیاری و نماینده تامالاختیار مدیرعامل در امور شرکت فرهنگی - ورزشی استقلال ایران منصوب کرد، حدود ۶ ماه میگذرد و در این مدت مدیرعامل باشگاه و چند عضو هیأت مدیره نتوانستهاند رضایت تاجرنیا را جلب کنند.
یکی از موارد چالش برانگیز در مدت اخیر، عملکرد ضعیف در نقل و انتقالات بوده و حتی چند روز پیش تاجرنیا پس از تجمع هواداران معترض، تأکید کرد که در جذب بازیکنان جدید برای این تیم دخالتی ندارد: «من به هوادار حق میدهم نسبت به آنچه که در حال اتفاق افتادن است، نگران باشد و فضایی که در آن قرار داریم نشان میدهد که در رابطه با بستن تیم آنطور که باید و شاید عمل نکردهایم.»
فعلاً خبری از رونمایی رسمی از بازیکنان جدید و ستارههایی که وعده داده شده بود، نیست و مدیران استقلال و در رأس آن علی نظری جویباری نتوانسته اسامیای چون آنتونیو آدان، لازار مارکوویچ، یاسر آسانی و دوکان نَزون را به جمع آبیپوشان اضافه کند. این در شرایطی است که هفته گذشته ریکاردو ساپینتو هم با انتشار متنی گلایهآمیز در صفحه شخصیاش، نشان داد که اوضاع اصلاً بر وفق مراد نیست و بازیکنانی که در نظر داشته و به باشگاه اعلام کرده، جذب نشدهاند و از آن مهمتر تأکید کرد که دلیلش را نمیداند.
مجموعه اتفاقات پیدا و احتمالا مواردی که هنوز نمایان نشده، میتواند زمینهساز تغییرات بزرگ در باشگاه استقلال شود. بهخصوص که کاسه صبر هواداران لبریز شده و دیگر فرصتی برای زمان خریدن مدیران و آرام کردن جو هواداری وجود ندارد. همه اینها دست به دست هم داده که بر اساس اعلام برخی منابع، هلدینگ تصمیم به تغییرات در سطح مدیریت باشگاه بگیرد. موضوعی که تاجرنیا برای تحقق آن دست به کار شده و گفته میشود از جمع هیأت مدیره فعلی، تنها مجتبی فریدونی که عضوی جدیدالورود محسوب میشود و مدتی پیش جایگزین علیرضا اسدی شد، در امان است و نفراتی چون فریده شجاعی، محمودرضا بابایی و علی نظری جویباری باید از سمتهای خود کنارهگیری کنند، وگرنه برکناری آنها رقم خواهد خورد. گرچه احتمال تغییرات در بخشهای دیگر چون روابط عمومی باشگاه و بخش ارتباطات و امور رسانه هم محتمل به نظر میرسد.