به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، ارژنگ جوادی، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان غذا و کشاورزی در نخستین نشست دبیرخانه ستاد توسعه کشاورزی پایدار با اشاره به اهمیت بهرهمندی از توان شرکتهای دانشبنیان در عبور از گلوگاههای فناورانه، تأکید کرد: تجارب موفق برخی شرکتهای دانشبنیان در رفع وابستگیها نشان میدهد که مسیر توسعه پایدار کشاورزی از تعامل سهجانبه میان نهادهای علمی، دستگاههای اجرایی و بخش خصوصی میگذرد.
وی افزود: این ستاد تمام تلاش خود را برای هدایت هدفمند ظرفیت فناورانه کشور در رفع چالشهای بخش کشاورزی بهکار خواهد گرفت.
جوادی گفت: ستاد با تمرکز بر انتقال فناوری، ارتقای کیفی تولیدات کشاورزی و اتصال شرکتهای فناور به اولویتهای اجرایی وزارت جهاد کشاورزی، نقش تسهیلگر خود را در این چرخه نوآوری ایفا میکند.
بر اساس مصوبات این نشست، ساختار ستاد توسعه کشاورزی پایدار با محوریت دانشگاه تهران، مشارکت وزارت جهاد کشاورزی، سازمان تات و معاونت علمی و فناوری، در ۵ سال آینده به عنوان اتاق فکر ملی در حوزه امنیت غذایی و توسعه کشاورزی نوین مورد توافق قرار گرفت.
در این جلسه همچنین مقرر شد که دستاوردهای فناورانه بلااستفاده موجود در مراکز تحقیقاتی احصا و در قالب الگوهای بومیشده برای اجرا در استانها، آزمایش ( پایلوت) شوند تا مسیر تجاریسازی فناوری در بخش کشاورزی شتاب گیرد.
نخستین نشست دبیرخانه ستاد توسعه کشاورزی پایدار بر اساس دستور ویژه ریاست جمهور و متعاقب نشست معاون علمی، فناوری و دانشبنیان ریاست جمهوری و وزیر جهادکشاورزی برگزار شد.