همشهری آنلاین: سوپ گوجه فرنگی یکی از پیش غذاهای خوشمزه و سالم بین المللی است که با دستورهای زیادی تهیه می شود که البته در میان ایرانیان کمتر شناخته است اما این سوپ ایتالیایی در اروپا یکی از محبوب ترین سوپ های رستورانی محسوب می شود که قصد داریم طرز تهیه آن را به شما آموزش دهیم.
سوپ گوجه فرنگی با طعم غنی گوجه فرنگی و عطر سبزیجات معطر، تجربهای لذتبخش از آشپزی ایتالیایی را به شما ارائه میدهد.
گوجه فرنگی ۸ تا ۱۰عدد
رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری
آب قلم یا آب گوشت ۲ لیوان
پیاز رنده شده ۱ عدد
جعفری یا گشنیز ساطوری ۲ قاشق غذاخوری
آرد ۱ قاشق غذاخوری
کره و روغن ۵۰ گرم
پودر میخک ۱/۵ قاشق چای خوری
نمک, فلفل سیاه، پودر سیر به مقدار لازم
شکر ۱ قاشق غذاخوری
ابتدا گوجه فرنگی ها را با آب قلم روی حرارت قرار می دهیم تا کامل بپزند.
کره را روی حرارت قرار می دهیم تا آب شود و روغن هم می ریزیم و آب پیازها را کمی می گیریم و به روغن و کره اضافه می کنیم. نمک هم می زنیم تا پیازها هنگام سرخ شدن زودتر سبک شود. اگر پیازچه دارید می توانید کمی خرد کنید و با پیاز تفت دهید.
در ادامه فلفل سیاه، پودر سیر و میخک را اضافه می کنیم و ۱ دقیقه تفت می دهیم.
در ادامه رب گوجه فرنگی را نیز اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا خامی آن گرفته شود و رنگ رب باز شود.
سپس آرد گندم را نیز اضافه می کنیم و مجددا تفت می دهیم. آرد برای این می زنیم که سوپ ما قوام پیدا کند.
وقتی گوجه ها پخت، مواد تفت داده شده را اضافه می کنیم و داخل میکسر می ریزیم و تفت می دهیم.
سپس مواد را مجددا داخل قابلمه می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا به غلظت دلخواه مان برسد. سوپ گوجه فرنگی بعد از ده دقیقه آماده است. لحظه آخر حتما یک قاشق غذاخوری شکر هم اضافه کنید و بعد از روی حرارت بردارید. حتما موقع سرو کمی روغن زیتون و جعفری یا گشنیز تازه خرد شده یا برگ ریحان تازه روی آن بریزید. بعضی رستوران ها روی سوپ برای تزیین خامه هم می ریزند که طعم آن را خاص می کند و اگر شما نیز دوست داشتید می توانید روی آن خامه بریزید. نوش جان.