به گزارش مشرق، دکتر مسعود دانشی در تشریح جزئیات این خبر گفت: میهمانان ساعاتی پس از مصرف غذای توزیع شده در مراسم، دچار علائم مسمومیت شدند و به مرکز خدمات جامع سلامت منطقه خود مراجعه کردند.
وی ادامه داد: بلافاصله تیم واکنش سریع شهرستان تشکیل گردید و ۵۰ نفر از افراد به صورت سرپایی درمان و تعدادی هم با توجه به حال عمومی بد به اورژانس بیمارستان منتقل شدند.
به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد یکشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۴، رییس شبکه بهداشت و درمان تفت از کلیه مراکز و آشپزخانه هایی که اقدام به پخت و توزیع غذا می نمایند درخواست کرد؛ کارکنان، شیوهنامه های بهداشتی را در پخت، بسته بندی و نگهداری مواد غذایی رعایت کنند و با کنترل دقیق ورود و خروج افراد به آشپزخانه ها، از بروز مجدد این مسمومیتها پیشگیری نمایند.