ببینید؛ بلایی که نجویدن غذا بر سر بدن می آورد

همشهری آنلاین شنبه 18 مرداد 1404 - 18:05
نجویدن کامل غذا می‌تواند منجر به مشکلات گوارشی، جذب نامناسب مواد مغذی، افزایش احتمال ابتلا به بیماری‌هایی مانند دیابت و کبد چرب، و حتی تأثیر منفی بر خلق و خو و عملکرد شناختی شود.

به گزارش همشهری آنلاین،‌جویدن، نقش مهمی در هضم غذا و انتقال حس سیری به مغز دارد، غذا هرچه بیشتر جویده شود، روند خوردن کندتر شده و مغز متوجه سیری معده می‌شود. به اعتقاد متخصصان تغذیه، علاقه عمومی به بافت‌های نرم ممکن است تاثیری پنهان بر سلامت بدن بگذارد، این غذاها سرشار از قند یا چربی‌اند.

منبع خبر "همشهری آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.