میوه و سبزیجات برای سلامتی ضروریاند، اما بعضی از آنها ممکن است باقیمانده سم داشته باشند. دکتر برایان کوآک له، متخصص مواد غذایی، راهکارهای ساده و کاربردی برای شستن «۱۲ میوه و سبزی پرسموم» معرفی کرده تا هم سالم بخورید و هم نگران سموم نباشید.
به گزارش همشهری آنلاین، خوردن میوه و سبزیجات برای سلامت بدن خیلی مهم است، ولی بعضی از آنها ممکنه باقیمانده سم داشته باشند. برای همین شستن درست ضروری است. دکتر برایان کوآک له، متخصص مواد غذایی، چند نکته ساده و عملی برای شستن «۱۲ میوه و سبزی پرسموم» داده:
سبزیجات برگدار مثل کاهو و اسفناج: با آب سرد بشویید و با دست خوب مالش بدید.
توتها و میوههای پوست نرم مثل انگور و گیلاس: زیر آب سرد به آرامی حرکت بدید.
سیب و گلابی: میشه شست یا کمی در آب خیس کرد.
هلو و شلیل: با آب سرد بشویید یا در محلول سرکه (۱ قسمت سرکه و ۳ قسمت آب) خیس کنید.
ریشهسبزیجات مثل سیبزمینی و هویج: نیاز به برس زدن دارن.
ابزارهای پیشنهادی برای راحتتر شدن کار:
برس سبزیجات – برای شستن ریشهسبزیجات مثل سیبزمینی و هویج.
سالادشور (سالاد شوی) – برای شستن سبزیجات برگدار و توتها، با حرکت ملایم زیر آب.
ظرف نگهداری میوه و سبزیجات – بعد از شستن، میوه و سبزیجات توش تازه میمونن و دیرتر خراب میشن.
نکته: بعد از شستن، حتماً میوه و سبزیجات رو با حوله خشک کنید تا خراب نشن.
منبع: eatingwell