محمود یوسفی در گفتگو با خبرنگار مهر در پاسخ به این سوال که گفته میشود، کیفبت پایین آرد سبب پخت نان بی کیفیت در برخی نانواییها شده است، اظهار کرد: اگر آرد یک شرکت کیفیت مطلوب ندارد، نانوایان این اختیار را دارند که در سامانه از شرکت دیگری خرید کنند که آردش کیفیت دارد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان تهران تأکید کرد: وقتی چنین اختیاری وجود دارد، انداختن تقصیر کیفیت پایین نان به گردن آرد قابل قبول نیست.
وی نانوایان را به دقت در پخت نان باکیفبت دعوت کرد و گفت: خرید نان باکیفیت حق مردم است و نانوایان نیز اگر با کیفیت آرد در یک شرکت مشکلی دارند، به راحتی قادر به تعویض آن شرکت هستند و نباید به این بهانه نان بی کیفیت به مردم داد.