به گزارش خبرگزاری مهر، سلمان انصاری با اعلام این خبر اظهار کرد: شهرستان بندرعباس با دارا بودن ۶۵ واحد مرغداری فعال و ظرفیت اسمی ۱,۳۸۷,۰۰۰ قطعه، به عنوان یکی از قطبهای اصلی تولید گوشت مرغ در استان هرمزگان شناخته میشود.
وی با اشاره به آمار تولید در نیمه اول سال جاری افزود: در این مدت، ۱۱ هزار و ۲۵۰ تن گوشت مرغ در شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شده است. این میزان تولید حاصل تلاش مرغداران و برنامهریزیهای صورت گرفته در راستای تأمین پایدار این محصول اساسی بوده است.
انصاری نوسانات موجود در تعداد واحدهای فعال در طول ماههای مختلف را امری طبیعی دانست و اظهار کرد: این نوسانات بیشتر به دلیل چرخه پرورش، تعمیر و ضدعفونی سالنها و همچنین تنظیم هوشمندانه عرضه با توجه به میزان تقاضای بازار اتفاق میافتد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بندرعباس در پایان ضمن قدردانی از تلاشهای مرغداران و همکاری اداره دامپزشکی، بر تداوم حمایت از این صنعت تاکید کرد و گفت: هدف اصلی ما حفظ و ارتقای این روند پایدار، حمایت از فعالان این عرصه و افزایش بهرهوری به منظور تأمین هرچه بهتر نیازهای مردم منطقه است.