به گزارش روابط عمومی گوشتیران، این رویداد ملی که با حضور جمعی از مدیران رستورانهای مطرح، فعالان صنعت غذا، سرآشپزان برجسته و مدیران برندهای معتبر در سالن شهید ضرغام برگزار شد، بهمنظور معرفی و تجلیل از برندهایی برگزار گردید که نقش کلیدی در ارتقای کیفیت، سلامت و تنوع غذایی کشور ایفا کردهاند.
در این مراسم، امیر رسولی، قائممقام مدیرعامل گوشتیران، لوح تقدیر و تندیس افتخار را به نمایندگی از گوشتیران دریافت کرد.
رسولی در این مراسم با اشاره به صدمین سال فعالیت گوشتیران اظهار داشت:گوشتیران با پشتوانه یک قرن تجربه و اعتماد مردم، امروز در چهار گروه محصول اصلی خود شامل سوسیس، کالباس، سوخاری و برگر، توانسته است استانداردهای جدیدی از کیفیت و طعم را در صنعت غذایی کشور تعریف کند. افتخار ما همکاری با رستورانهایی است که کیفیت را ارزش میدانند و به مصرفکننده احترام میگذارند.
گوشتیران بهعنوان یکی از قدیمیترین و معتبرترین برندهای غذایی ایران، با شعار «یک قرن خوشمزگی» همچنان پیشتاز در ارائه محصولات سالم، خوشطعم و متنوع به بازار است و نقش پررنگی در تأمین زنجیره غذایی رستورانهای برتر کشور دارد.