پامپکین اسپایس لاته ؛ مشهورترین نوشیدنی دلپذیر پاییزی کافه ها

همشهری آنلاین سه شنبه 15 مهر 1404 - 20:32
پامپکین اسپایس لاته نوعی نوشیدنی داغ و پاییزی است که از ترکیب کدو حلوایی با اسپرسو و شیر تهیه می‌شود و طعم بی‌نظیری دارد.

به گزارش همشهری آنلاین، در گذشته تنها نوشیدنی داغ محبوبی که وجود داشت، چای بود که همیشه دوست و آشنا را در کنار هم جمع می‌کرد و بهانه‌ای برای یک گفتگوی کوتاه و یا دید و بازدیدهای خانوادگی بود. با گذشت زمان کم کم نوشیدنی‌های جدید مانند قهوه هم جای خود را در میان مردم باز کردند و امروزه در دنیای مدرن نوشیدنی‌های داغ بسیار زیادی در کافه‌ها و رستوران‌ها موجود است که یا پایه قهوه دارند و یا با شیر و شکلات تهیه می‌شوند.

فرارو نوشت؛ از انواع قهوه گرفته تا شکلات داغ و انواع شیرها که با کف و خامه و شکلات تهیه می‌شوند، همگی نوشیدنی‌های مطبوعی هستند و طرفداران بسیار زیادی دارند. با توجه به شروع فصل سرما، خوردن نوشیدنی‌های داغ بسیار دلچسب است. لاته که ابداع آمریکایی‌ها است، نوعی نوشیدنی داغ است، اما می‌توانید آن را به صورت سرد هم سرو کنید. لاته با کدو حلوایی یا پامپکین اسپایس لاته نوعی نوشیدنی بر پایه اسپرسو است که برای اولین بار در سال ۲۰۰۳ تهیه شد و کم کم طرفداران زیادی پیدا کرد و به جمع انواع لته در منوی کافه‌ها اضافه شد. اگر دوست دارید این لته خوشمزه پاییزی را با طعم کدو حلوایی و روشی آسان و خیلی فوری در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه پامپکین اسپایس لاته همراه ما باشید.

پامپکین اسپایس لاته ؛ مشهورترین نوشیدنی دلپذیر پاییزی کافه ها

مواد لازم برای تهیه پامپکین اسپایس لاته

پوره کدو حلوایی پخته: ۲ قاشق غذاخوری
عسل: ۱ قاشق چای‌خوری
پودر دارچین: ۱ قاشق چای‌خوری
وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری
اسپرسو: ۱ شات
شیرداغ: ۱ لیوان
خامه برای تزیین: به میزان دلخواه

پامپکین اسپایس لاته ؛ مشهورترین نوشیدنی دلپذیر پاییزی کافه ها

طرز تهیه پامپکین اسپایس لاته

برای درست کردن این نوشیدنی خوشمزه ابتدا کدو حلوایی را بپزید و بعد از اینکه خنک شد آن را بکوبید تا کاملا پوره شود.

پوره کدو حلوایی را داخل لیوان مخصوص سرو لته بریزید.

وانیل، عسل و پودر دارچین را بریزید و خوب با کدو مخلوط کنید.

حالا اسپرسو داغ را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا کدو و اسپرسو به صورت یکدست با هم مخلوط شوند.

حالا شیر داغ را روی مواد بریزید تا جایی که لیوان لاته پر شود.

در آخر می‌توانید برای تزیین مقداری خامه فرم گرفته و پودر دارچین روی لیوان بریزید، نوش جان.

پامپکین اسپایس لاته ؛ مشهورترین نوشیدنی دلپذیر پاییزی کافه ها

نکات مهم

ـ در صورت تمایل می توانید مقداری پودر زنجبیل هم به مواد لاته اضافه کنید.

ـ کدو حلوایی یکی از انواع گیاهان علفی است که طعم شیرین و بافت نرم و لطیفی دارد. کدو حلوایی همچنین بسیار کم کالری است. کدو حلوایی سرشار از ریزمغزهایی است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند؛ همچنین دارای مقادیر زیادی کاروتنوئید است.

هنگام خرید کدو حلوایی به این نکات توجه کنید:

۱ـ به رنگ کدو حلوایی دقت کنید. اگر کدو حلوایی رنگی مایل به سبز داشته باشد؛ یعنی بی‌مزه و نرسیده است. کدو حلوایی شیرین و خوشمزه نارنجی خوش‌رنگ است.

۲ـ کدو حلوایی در دو نوع گرد و خمره‌ای در بازار موجود است؛ ولی کدو حلوایی گرد طعم و مزه بهتری دارد.

۳ـ هنگام خرید حتما روی سطح کدو را کمی با دست فشار بدهید. اگر نشانه‌ای از شل بودن یا لهیدگی در آن مشاهده کردید، از خرید آن کدو صف نظر کنید.

۴ـ کدوهایی را انتخاب کنید که پوست سفت، صاف و بدون چروک دارند.

۵ـ کدویی را انتخاب کنید که روی پوستش لکه‌های کم‌تری داشته باشد.

۶ـ کدو حلوایی شیرین سنگین است.

منبع خبر "همشهری آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.